OPHØRSUDSALG - MINIMUM 35% RABAT PÅ NÆSTEN* ALT - HAR DU FUNDET NOGET DU KAN LI'? Vi har få på lager tilbage af hver, så vente ikke for længe
DKK 539,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Denne økologiske og komfortable babymadras fra Cocoon Comany er fyldt med kapok og har de perfekte mål til den populære vugge Next2me fra Chicco.

Next2me bedside cribben fra Chicco er uhyre populær hos nybagte forældre, fordi den kan stå lige ved siden af forældrenes seng, så den lille sover tæt på sine forældre, samtidig med at babyen ligger sikkert i sin egen seng.

Vuggen har sine helt egne specielle mål, men med denne madras fra Cocoon Company får du en madras, der passer perfekt ned i vuggen, og som sikrer et godt og allergivenligt sovemiljø for barnets første tid uden for maven.

Madrassens ydre er 100 % økologisk bomuld, og indvendigt er der 100 % økologisk kapok. Begge er naturmaterialer, og madrassen er derfor helt fri for kedelige kemikalier og skadelige stoffer. Samtidig er madrassen bæredygtig, så du passer også godt på miljøet ved at investere i denne madras.

Pleje af kapok madrasser

Kapok er et naturmateriale, og madrassen er stoppet med kapok - det er altså ikke et stort stykke, som fx. en skummadras, og derfor kan kapokken også "flytte" sig i madrassen og forme sig efter længere tids påvirkning det samme sted. Det betyder, at du kan opleve mindre "udhulninger" i madrassen - fx. ved hovedet, hvis kapokken flytter sig. Derfor skal du indimellem banke din kapok madras, så kapok fibrene falder på plads. Derudover anbefales det at lufte madrassen stående indimellem, og desuden vende den jævnligt.

En madras helt uden bakterier

Ud over at kapok er et silkeblødt materiale, som sikrer en høj komfort og en god nattesøvn, har kapok også den egenskab, at hverken husstøvmider eller bakterier kan leve i det.

Derudover er materialet også temperaturregulerende, så det henholdsvis hjælper barnet med at holde på eller komme af med varmen, og madrassen er derfor anvendelig året rundt.

Køb madrassen i dag – evt. sammen med en kapokpude og kapokdyne, og giv din baby den allerbedste start på et allergivenligt liv. Når du handler på limas.dk får du hurtig levering, billig fragt og mulighed for opdeling af din betaling med Viabill.

Anmeldelser

Fået 0/5 stjerner, baseret på kundeanmeldelser.


Anmeldelse af
Den. 27-08-2019

4 stjerner ud af 5

Madrassen virker til at være ibrugtog god kvalitet, dog er den noget hårdere end forventet.