Spar 10 %
DKK 206,10
DKK 229,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Med Cocoon Company, sikrer du en smart og praktisk indsats til autostolen. Placer hynden i autostolen, og dit barn vil sidde blødt og behageligt på alle jeres turer. 

Hynden er designet ud fra en universel størrelse, så den passer til alle autostole, der svarer til de antal kilo der er angivet. Derfor kan du nemt justere den i størrelsen, så den passer til lige præcis dit barns autostol. 

Den lækre kapok hynde har en pasformet åbning, så selen kan trækkes igennem, så dit barn sidder sikkert og uden at glide rundt. 

Åndbar kapok hynde til både sommer og vinter 

Det idelle sædebetræk kan anvendes gennem alle årstider, takket være dets super åndbare og temperaturregulerende egenskaber. Dit barn vil hermed sidde behagelig tørt på en varm sommerdag, mens han eller hun om vinteren kan sidde lunt og rart, isoleret fra det kolde underlag. 

Når du anvender hynden her fra Cocoon Company, får du altså følgende fordele: 

  • Et tempereret barn, der sidder behageligt og komfortabelt i autostolen 
  • Beskyttelse mod slitage og snavs i austolen 
  • Beskyttelse og omtanke for miljøet, da hynden er af naturmaterialer og 100% økologisk 

 

Alle kapok produkter fra Cocoon Company er både økologiske, temperaturregulerende og allergivenlige. 

Kapok kommer fra kapoktræet, og disse naturfibre er faktisk de letteste i verden. De har en blød og silkeagtig overflade, og det har givet kapoktræet sit andet navn: "Silkebomuldstræet". 

Udover at være temperaturregulerende, er kapok produkterne ligeledes 100% allergivenlige. Rundt om kapokfibrene er der en tyk hinde, og denne hinde sikrer at der ikke kan leve hverken bakterier, husstøvmider eller væggelus i dynen. 

Cocoon Company tilbyder alt fra Yoga måtter til soveudstyr - alt sammen udstyr du kan benytte med god samvittighed. Udover den dejlige kapok, tilbyder de også produkter af skønne majsfibrer og lækkert merino uld. Se hele udvalget her

 

Køb Coocon Company i dag og få høj komfort i autostolen 

Cocoon Companys åndbare hynder fås i flere størrelser så den passer til lige netop dit barns autostol, samt i en smuk Dusted Brown farve

Er du mere til farverige nuancer og spraglede mønstre, så kan du finde et stort udvalg af åndbare hynder til båd eklapvogn og autsol fra Aeromoov lige her.

 

Mål: Ca. 75 cm 

Vægt: 9-18 kg 

Materiale: Fyld af 100% økologisk kapok 

Vask: Kan vaskes ved 60 grader