•   Gratis og hurtig levering
TILBUD PÅ BELOVED SLINGS - SPAR 20% PÅ ALLE BELOVED SLINGS MED RABATKODEN BELOVED

Hvis du leder efter nogle af de absolut lækreste produkter til din seng, så har du fundet dem her! Med de lækre økologiske produkter fra Cocoon kan du svøbe dig i lækre, bløde dyner, dejlige madrasser og skønne hovedpuder, som med garanti vil give dig en endnu bedre søvn, end du er vant til. Dette skyldes at produkterne er lavet af det bæredygtige materiale kapok, som med sine fantastiske egenskaber vil kunne give dig en god nats søvn.

100% økologisk

Kapok er ikke blot et utroligt bæredygtigt materiale. Det er også 100% økologisk! Grunden til dette er, at fibrene i kapoktræet er dækket med en vokslignende hinde, som forhindrer insekter og bakterier i at angribe træet. Derfor er det heller ikke nødvendigt at bruge sprøjtegift, når man dyrker kapoktræer, og dette er grunden til, at træet er 100% økologisk.

Perfekt til dig med allergi

Da kapokfibrene er dækket af en tynd vokshinde, så er dyner og puder lavet af kapok også det optimale valg for dig, der lider af støvallergi. Den tynde vokshinde er nemlig med til at sørge for, at støvmiderne ikke kan trives i kapokken, og derfor vil de ikke være at finde i dynerne og puderne fra Cocoon.

 

Bær din baby korrekt nyhedsbrev - Liams.dk

Vind en baby- eller junior dyne!

Hver måned trækker jeg lod blandt alle der er tilmeldt mit nyhedsbrev. Vær den første til at få mine nyheder, tilbud, tips og tricks.
Nej tak – jeg hader tilbud og gode råd

Tak fordi du vil følge med - vi snakkes ved. Hilsen Lea

Skriv til os her

Chat med os