Her finder et stort udvalg far de fineste uroer fra Cam Cam - både med og uden musik.

Læs mere
Cam Cam regnbue uro Mustard

Cam Cam regnbue uro Mustard

249,-162,-
Spar 35%
Savanne uro ROSE fra Cam Cam

Savanne uro ROSE fra Cam Cam

299,-194,-
Spar 35%

GREY PEACOCK musikuro fra Cam Cam

329,-214,-
Spar 35%

Lad CamCam står for underholdningen

CamCam har lavet nogle virkelig smukke og fantasifulde uroer til at underholde dit barn ved puslebordet, i sengen eller hvor barnet har mest brug for at få stimuleret sanserne.

Uroerne fåes både med og uden musik alt efter hvad du og dit barn er mest til. Musikken er behagelig at høre på. Det er ikke up-tempo børnesange, men rolige sange, som vi voksne gerne vil have på hjernen i timerne mellem bleskift. 

Uroerne er lavet i forskellige designs og har også forskellige melodier. Så der er noget forskelligt at vælge imellem.

Fantasien er virkelig bragt i spil fra designerens side, og der er tænkt over den mindste lille detalje. Uroerne er lavet med de fineste figurer fra dyr til regnbuer og balloner. Der er tilføjet detaljer, som er med til at stimulere barnets synssans (og høresans i musikuroerne), når de bevæger sig. Samt der er detaljer, som stimulerer forældrenes smag, med quilted stof og stof i forskellige teksturer, og gennemtænkte syning, som giver uroerne et smukt udtryk. 

Der er uroer i diskrete farver, og der er uroer, som  har fået mere pang, hvilket også er med til at stimulere barnet. Så mon ikke, at det er muligt at finde en, som ikke kun falder i barnets smag, men også forældrenes.

Cam Cam

CamCam er en dansk designvirksomhed, som laver smukke ting til børneuniverset, der oser af eksklusivitet, fine og gennemtænkte detaljer og lækker kvalitet - og alt sammen i bæredygtige materialer.

Bag firmaet står Sarah Giese Camre, som oprindeligt er uddannet arkitekt. Hun har fokus på de små detaljer, som giver produkterne den ekstra finesse og et luksuriøst udtryk.

Ud over uroer laver Cam Cam også en lang række andre produkter i samme eksklusive stil med lækre og bæredygtige materialer, smukke detaljer og gennemgående designs, så man kan mixe et bredt sortiment af ting til børneværelset eller det nye liv som nybagte forældre.