Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)

Gå på opdagelse i lækkert Cam Cam sengetøj her hos liams.dk. Vi udvider løbende vores sortiment fra Cam Cam, så kig endelig forbi en anden gang. Cam Cam laver dejlig blødt sengetøj i smukt design. Der bliver kræset om detaljerne på hvert enkelt produkt, hvilket afspejler sig i de fine farvesammensætninger, sengetøjets utrolig gode kvalitet og ikke mindste det rolige deisgn. Cam Cam's produkter egner sig især godt, som barselsgave til de nybagte forældre, eller måske, som en babyshower gave.

Læs mere
Cam Cam økologisk VOKSEN sengetøj Dandelion Rose

Cam Cam økologisk VOKSEN sengetøj Dandelion Rose

599,-
Dukkensengetøj fra Cam Cam - Blue Wave

Cam Cam dukkesengetøj - Blue Wave

165,-107,-
Spar 35%
Shoporama logo
Dashboard
 
Ordrer 18
 
Produkter 1
 
Kunder
 
Navigation
 
Lager
 
Statistik
  
Lea
 
LMB Shops ApS
 
Liams
 
 
 
Cam Cam økologisk JUNIOR sengetøj - Sashiko Mint

Cam Cam økologisk JUNIOR sengetøj - Sashiko Mint

479,-311,-
Spar 35%

Æstetik i børnehøjde - sengetøj fra Cam Cam

I en tid hvor der er masser af farvestrålende sengetøj til baby kommer CamCam til med sine enkle, rene og mere rolige designs.

Her er kræset for de små detaljer, hvor alt er gennemtænkt – fra de fine små syninger til de tiltalende farvesammensætninger.

Inspirationen til de enkle og tidløse prints er hentet i klassiske japanske mønstre, der giver hele børneværelset en form for zen-agtig harmoni med sine rolige linjer.

Cam Cam sengetøj er ultrablødt og fremstillet af såkaldt eco-friendly bomuld. Hvert sæt består af pude og dynebetræk, som lukkes med søde, klassiske bindebånd.

Når du køber sengetøj fra Cam Cam køber du ikke bare kvalitet – du køber også en rigtig god og omsorgsfuld historie. CamCam sørger nemlig konstant for, at de ansatte på systuerne har gode arbejdsforhold og at der ikke anvendes hverken miljø- eller sundhedsskadelige stoffer. Alle produkter er desuden fremstillet af enten økologisk, eco-friendly eller bæredygtigt bomuld.

Alt Cam Cam sengetøj fås til både baby, junior og voksen størrelse og udover sengetøj byder Cam Cam også på quiltede tæpper, pusleunderlag og stofbleer i samme flotte design.

Cam Cam så dagens lys i 2012 og bag mærket står arkitekt Sarah Giese Camre. Med sine minimalistiske og romantiske prints er Cam Cam endnu et af de danske brands, der har slået igennem i både Danmark og udlandet og vi forstår det godt – vi er nemlig også helt vilde med det.

Med produkterne fra Cam Cam har du et perfekt grundlag, til at skabe et smukt miljø for din lille, som ovenikøbet er 100% bæredygtigt. Den første tid som forældre er helt særlig og der er intet som redebyggeri, med de smukkeste produkter, som kan mikses og matches på kryd og tværs. Cam Cam's produkter er af utrolig høj kvalitet, hvilket afspejlser sig i produkternes lange levetid. Sengetøjet holder bl.a. form, farve og blødhed efter et utal af vaske, deres stofbleer bliver blødere og blødere efter hver vask og ligeså deres babysvøb.

Alle produkter fra Cam Cam er gennemtænkt ned til selv den mindste detalje, det gælder alt fra tekstiler, til mønstre, til stikninger og til favesammensætningerne. Dette vil du bl.a. opleve på deres utrolig smukke og meget detaljerede uroer, hvor der ikke er sparet på noget. Deres quiltede tæpper, pusletasker, ja faktisk resten af deres produktsortiment, vil du opleve disse smukke og unikke egenskaber gå igen.

Deres produktsortiment spænder vidt og der er derfor mulighed for, at skabe et harmonisk, æsetisk og romantisk miljø på børneværelset, såvel som i forældrenes soveværlese, hvor deres smukke og stilrene voksen sengetøj vil gøre sig godt på voksendynerne. Cam Cam er bestemt et mærke, til alle der elsker følelsen af lidt ekstra hverdags luksus.