I denne kategori har vi samlet de lækre sengerande fra Cam Cam. Som det er helt typisk for dette mærke, er der lagt vægt på bløde materialer i afdæmpede farver. Stilen er klassisk skandinavisk, forholdsvis minimalistisk, men krydret med fransk finesse og japansk inspiration. Alle sengerande måler 360 x 30 x 2 centimeter, og fastgøres i tremmesengen med bændler. Bemærk også, at sengerandene er GOTS-certificerede, hvilket er ensbetydende med økologiske materialer og bæredygtig produktion.

Læs mere

CamCam sengerande signalerer god smag

I modsætning til mange andre producenter af sengetøj og accessories til børnenes univers, har Cam Cam valgt en lidt mere voksen og afdæmpet stil. Det er arkitekt Sara Giese Camre, der står bag virksomheden, som hun startede i 2012. Målet er at udbyde en kollektion af bløde og lækre produkter, og det må siges at være lykkedes.

Praktisk og beskyttende

Sengerandene fra Cam Cam er praktiske i brug. De er ikke så tykke, og det giver lidt ekstra plads i tremmesengen, og gør dem lettere at håndtere. Der er bændler flere steder rundt på sengeranden, så den kan gøres fast til sengen. Dermed risikerer du ikke, at den vælter ned i sengen og er til gene for både dig, der skal putte og barnet, der skal sove. Alle sengerande fra Cam Cam passer til standard tremmesenge, og kan vaskes ved 40 grader.

Sengerandens funktion er først og fremmest at beskytte barnet. Bl.a. er en sengerand med til at beskytte mod træk, og skaber i det hele taget en mere tryg atmosfære for barnet den første tid. Senere, når barnet forsøger at rejse sig, tjene sengeranden også som blød beskyttelse mod de hårde tremmer, hvis barnet falder.

Gennemført design

Cam Cam har desuden gjort det muligt at få både sengerand og sengetøj der matcher. Begge dele fås bl.a. i serierne Grey wave og Sashiko. Som det fremgår af navnet, er de to sidste designs inspireret af japansk minimalisme.