OPHØRSUDSALG ⭐️⭐️20% PÅ NÆSTEN ALT ⭐️RABATTEN STIGER LØBENDE - HVOR LÆNGE TØR DU VENTE? ⭐️BRUG KODEN OPHØR2020 TIL KØB AF FASTVIKLER
Spar 30 %
DKK 419,30
DKK 599,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Moderne og praktisk quilted pusletaske fra Cam Cam

Pusletasken kommer i et klassisk og minimalistisk design med dets quilted materiale og stilrene deltaljer. Tasken her er en gammel kending, men nu i en ny og forbedret udgave. 

Pusletasken er coated både indvendigt og udvendigt, hvilken gør den smuds- og vandafvisende, og super praktisk at have med på farten. Den er udstyret med kraftige skulderemme samt en længere justerbar rem, som gør den ideel til at hænge på barnevognen. Tasken rummer masser af lommer og rum, så der er plads til alt du har behov for. Indeni er der 2 store lommer og et ekstra rum til sutteflasken. Udenpå er der en praktisk mindre lomme med lynlås. 

En pusletaske er et must-have med en lille baby. Tasken her lever op til alle de behov der måtte være, med dens mange lommer og rummelighed samt stilrene design. 

Er den alligevel ikke helt det du søger, så tjek vores store udvalg af øvrige pusletasker ud her - her finder du noget for enhver smag. 

Materiale: 100% økologisk bomuld

Størrelse: Volumen på ca. 16 liter