I denne kategori finder du vores udvalg af lækre pusletasker og weekendtasker fra Cam Cam.

Vi har flere størrelser til forskellige behov.

Cam Cam har fokus på både design og funktionalitet, og alle taskerne er GOTS-certificerede.

Læs mere
Cam Cam weekendbag Grey

Cam Cam weekendbag Grey

649,-325,-
Spar 50%

Pusletaske

Alle småbørnsfamilier har brug for en pusletaske. Den er uundværlig, når man skal ud af huset, til at rumme alle de ting, man skal have med til baby. 

Idag er det heldigvis nemt at tage ud med små børn, fordi vi har fået så mange smarte løsninger, som gør det nemt at skifte barnet, og som blot skal kasseres bagefter. Der er ikke tissevåde stofbleer eller værre, man skal slæbe med hjem til vaskemaskinen eller gruekedlen, som i gamle dage.

Ligeledes har mange producenter af børneudstyr mindst én slags pusletaske i deres sortiment - og gerne flere.

Vores udvalg af CamCam pusletasker repræsenterer en god mængde af størrelser og farver; både ensfarvede og mønstrede, samt lyse og mørke. Der er almindelige pusletasker, og der er de lidt større weekendtasker, som rummer mere til en længere tur.

Så der er lidt til enhver smag.

Funktionalitet og design

CamCams pusletasker emmer af eksklusivitet og kvalitet. Men det er ikke kun udseende. Der er også tænkt over detaljerne.

En pusletaske skal kunne holde til at blive fragtet rundt; ind og ud i al slags vejr, og man skal kunne tage ting op af og ned i tasken. Ved at give taskerne en coatet overflade både udvendigt og indvendigt, har Camcam sørget for, at pusletaskerne og weekendtaskerne er nemme at holde pæne og rene. De kan nemt tørres over med en fugtig klud, hvis der kommer lidt snavs på dem.

Både Cam Cams pusletasker og Cam Cams weekendtasker er meget rummelige med plads til alle de ting, man har brug for, når man drager på tur med sin baby. Taskerne har ét stort rum, som kan rumme alle de store ting, som bleer, pusleunderlag, ektra tøj, sofbleer, osv. Derudover er der også tænkt på mindre rum inde i tasken, så man kan holde styr på alle småtingene, som fx. nøgler, sutter, osv.

CamCam weekendtaskerne har lange stropper, så man kan bære tasken over skulderen. CamCam pusletaskerne har kortere bærestropper og en lang skulderrem, så man nemt kan svinge den over skulderen, når man skal bære den med baby på armen. Skulderremmen er også lang nok til, at man kan hænge tasken hen over styret på barnevognen. Så er den nem at komme til, når man skal finde nøgler, rejsekort, og lignende på farten.

CamCam har gjort meget ud af at designe taskerne, så de ikke ligner pusletasker. De skal være smukke at se på, så man også har lyst til at bruge dem, når der ikke længere er pusleting i dem. Farver, stof og mønster er nøje udvalgt, så der findes en taske til enhver smag.  

Cam Cam

Cam Cam er en dansk designvirksomhed, som ud over pusletasker også producerer en lang række andre produkter til børneuniverset, bl.a. sengetøj, sengerande, babynests, uroer, puslepuder, stofbleer og mange andre fine ting.

Virksomheden er fra 2012 og blev startet af Sara Giese Camre, som er uddannet arkitekt. Hun bruger sin baggrund og viden til at skabe smukke og stilrene produkter med fokus detaljerne. Både virksomheden og produkterne er GOTS-certificerede, og opfylder dermed de strengeste internationale krav til økologi og bæredygtig produktion.