Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)

Puslepuder er en af de vigtigste elementer, når den berømte pusleplads skal indrettes ordentligt. Udover puslepuden er det dog også mange andre elementer, der skal tages højde for. Her kan nævnes elementer som pusleborde, legetøj osv. Det hele kan du med fordel vælge at lave et sammenspil med, for at få det mest elegante og bedste look, samtidig med det skal være komfortabelt og attraktivt for den lille.

Læs mere
Done by Deer Puslepude Dreamy Dots White

Done by Deer Puslepude Dreamy Dots White

399,-319,-
Spar 20%
Done by Deer Raffi grå/guld puslepude

Done by Deer Raffi grå/guld puslepude

399,-319,-
Spar 20%
Pudder elefant puslepude fra Done bydeer

Happy dots pudder elefant puslepude fra Done by Deer

399,-319,-
Spar 20%

Vælg den perfekte puslepude til din lille guldklump

Det er vigtigt, at den pulsepude man vælger passer perfekt til familiens behov, men samtidig er komfortabel for den lille, så han eller hun får den bedste oplevelse ud af det, da i kommer til at bruge mange timer derude. Ligeledes er det også vigtigt, at i vælger en der passer til jeres stil, så i kan bruge den længe, og ikke bliver træt af den. Den perfekte puslepude er derfor en der opfylder alle de behov og krav familien har, og desuden er det vigtigste at den er komfortabel og dejlig, så den lille så vidt som muligt har en god oplevelse med den. 

En funktionel puslepude

Denne pulsepude er udover at være elegant med et tidsløst design, også yderst funktionel. CamCam puslepuder har en nem aftørrelig overflade, og desuden kan betrækkes tages af, hvilket gør at det hurtigt og nemt kan vaskes. Denne puslepude kan i begyndelsen, efter den lille er kommet til hurtigt blive familiens samlingspunkt, hvis storebror eller kusine vil med ud og se den lille blive skiftet. Derfor er det dejligt hvis puslepuden er så elegant som muligt, eller bare passer ind i jeres stil. Desuden kan puslepuden grundet det tidsløse design genbruges hvis der skulle komme en lillebror eller lillesøster, hvilket også er super smart, så man slipper for at udskifte den, ved hvert nyt familiemedlem. 

En god gave til de nye forældre

Denne puslepude er et godt bud på en gave til de nye, eller kommende forældre. Det kan være svært at have overskud til at finde alle de praktiske ting under graviditeten, og derfor kan denne puslepude være en oplagt gave, som du kan være sikker på at både de kommende forældre og den lille vil få stor gavn af. Ved at give en puslepude som gave giver du dem ikke kun en praktisk ting, du giver dem også samvær, hyggelige stunder, og en masse gode minder. Derudover giver du også den lille ny en komfortabel, behagelig og god start på livet - en puslepude er jo en form for den første seng og det er altid en god ide at få et godt tilhørsforhold til sin seng allerede fra starten af livet. Det er jo trodsalt et sted, hvor du skal bruge mange timer i løbet af dit liv. Sengen er essentiel for ethvert menneskes velbefindende - uden søvn fungerer vi slet ikke som mennesker.