Lad dit lille barn føle tryghed og nærhed ved at lægge det i en babynest.

Du finder her vores udvalg af Cam Cam babynests.
De er lavet i en lækker økologisk kvalitet med søde mønstre til både drenge, piger og i neutrale, diskrete farver.

Læs mere

Med en CamCam babynest får du en babynest i et lækkert, diskret design, som passer ind i de fleste hjem med de sarte, neutrale farver, som falder naturligt ind i indretningen ud at vække en masse opsigt.

Og ligesom Cam cams øvrige produkter, er deres babynests også lavet i økologisk bomuld for at give dit barn de bedste omgivelser at vokse i.

Tryghed og nærhed med en babynest fra CamCam

En babynest er en perfekt måde at skabe en tryg lille rede for din baby at sove i.

Med de høje, bløde kanter tæt rundt om sig mærker barnet en kropslig nærhed, som det kender fra sin tid inde i mors mave. Barnet har i 9 måneder ligget klemt og følt sig tryg i sine omgivelser, og denne tryghed kan du genskabe ude i den store virkelige verden, barnet er kommet ud til, ved at lade det sove i en babynest.

Cam Cam babynesten kan bruges overalt; i tremmesengen, i dobbeltsengen, på sofaen, i kravlegården, på gulvet, i barnevognen, etc. De høje kanter er med til at holde barnet inde i reden - i hvert fald indtil at barnet bliver så stort, at det får en vis bevægelsesfrihed (og derfor anbefaler vi naturligvis ikke, at barnet ligger et sted uden opsyn, hvor det kan trille ned og slå sig).

I kan trygt sove sammen med jeres barn i dobbeltsengen om natten, når I lader det sove i en CamCam babynest. Kanterne gør, at barnet ikke triller rundt i sengen om natten, og at I heller ikke kommer til at lægge jer ovenpå barnet. 

Hvem er CamCam?

CamCam er et dansk firma, som startede sin produktion i 2012. Kvinden bag firmaet hedder Sarah Giese Camre, og hun er uddannet arkitekt. Hendes design har fokus på minimalisme og diskrete farver med romatiske mønstre. Og så er alle CamCams produkter lavet i økologisk bomuld for at give de små børn de bedste omgivelser, samt de er testet for blandt andet åndbarhed, hvis baby skulle få sig vendt rundt på maven deri.

Samtidig er der også tænkt på alle de praktiske detaljer, som melder sig sammen med ankomsten af en lille ny. Cam Cam babynesten kan "skilles ad", så den er nem at vaske. Og den kan vaskes igen og igen uden at miste sin facon og stoffets bløde, lækre kvalitet . Der er sat små bærestropper i siden, så du nemt kan flytte dit barn fra fx sofaen og ind i soveværelset, mens det sover trygt videre.

CamCam har lavet en lang række forskellige produkter til de små børn i matchende design, som giver dig mulighed for en smuk helhed og sammenhæng i børneværelset. Du kan finde både sengetøj, puslepuder, tæpper, ammepuder, pusletasker, stofbleer og meget mere i det samme fine design.

Alle produkter fra CamCam er gennemtænkt ned til selv den mindste detalje. Det gælder alt fra tekstiler, til mønstre, stikninger og favesammensætning. Dette vil du bl.a. opleve på deres utrolig smukke og meget detaljerede uroer, hvor der ikke er sparet på noget. Også i deres quiltede tæpper, pusletasker, og i resten af deres produktsortiment, vil du opleve disse smukke og unikke egenskaber gå igen.

Produktsortimentet dækker dog ikke kun barnet første tid. Du finder også fx. sengetøj til både junior og i voksenstørrelse til det store barn, med de samme smukke detaljer og mønstre. CamCam er et mærke til dig, som gerne vil nyde følelsen af luksus i hverdagen.