Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)

Har du allerede har en ammepude, og ønsker du flere betræk at skifte imellem?

De lækre Cam Cam ammepudebetræk fåes også uden en ammepude. På denne måde kan du skifte mellem forskellige designs på din ammepude.

Læs mere

Med de løse Cam Cam ammepudebetræk kan du skifte mellem flere forskellige designs alt efter humør, årstid, og hvilket, der er til vask.

Betrækkene er lavet i boomerangformen, der passer til den populære Fossflake-ammepude eller vores populære ammepude i kapok fra Cocoon Company.

CamCam ammepudebetrækkene kan vaskes i vaskemaskinen, og de er naturligvis lavet i økologisk bomuld lige som resten af Cam Cams produkter. Dermed giver du dit barn de bedste forhold at amme under - mors trygge favn støttet op af et bæredygtigt produkt uden skadelige tilsætningstoffer.

Ammepudebetrækkene fra CamCam er nemme at få af og på. I den ene ende, kan du vende stoffet rundt om sig selv, og du kan nu nemt trække ammepuden ud. Der er altså ingen lynlåse, der kan genere hverken dig eller dit barn, mens I nyder en stille stund sammen.

Ammepudebetrækkene er designet i enkle og smukke mønstre i diskrete, lækre farver. Cam Cams designs er inspireret af naturen; både af blomster og bølger, samt af smukke japanske mønstre.

Hvem er CamCam?

Cam Cam er en dansk designvirksomhed, som ud over ammepuder og ammepudebetræk også producerer en lang række andre produkter til børneuniverset, bl.a. sengetøj, tæpper, stofbleer og andre accessories. Virksomheden blev startet i 2012 af Sara Giese Camre, som egentlig er uddannet arkitekt. Nu bruger hun sine evner til at skabe stilrene produkter med fokus på selv de mindste detaljer. Både virksomheden og produkterne er GOTS-certificerede, og opfylder dermed de strengeste internationale krav til økologi og bæredygtig produktion.