I denne kategori har vi samlet ammepuder og ammepude-betræk fra Cam Cam. Som det gælder for alle produkterne fra Cam Cam, er ammepude-betrækkene fremstillet i 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld. Cam Cam har valgt at designe pasformen til den kendte boomerang-formede Fossflakes-ammepude, som efterhånden er blevet standard. Fælles for ammepuderne er det enkle stilrene design, baseret på skandinavisk minimalisme med et strejf af fransk og japansk inspiration. Designet matcher i øvrigt sengetøj og flere andre produktserier i sortimentet.

Læs mere

Done by Deer Ballon POWDER ammepude

399,-259,-
Spar 35%

CamCams boomerang-formede ammepude er optimal

De fleste ammende har stor hjælp af en ammepude. Puden hjælper til at kunne sidde afslappet, uden at spænde i skulder og nakke. I tidens løb har forskellige varianter været i brug, men de fleste foretrækker i dag den boomerang-formede ammepude, som både virker optimalt i ammesituationen, og samtidig er let at transportere.

Cam Cam har også valgt at lave ammepude-betræk efter boomerang-standarden, og det betyder, at betrækkene bl.a. passer til den kendte Fossflakes-pude, som både er allergivenlig og Oeko-tex certificeret. Vi kan i høj grad anbefale denne pude, selv om den er lidt dyrere end gennemsnittet. Årsagen er det patenterede fyld, der er en slags syntetiske dun. De holder faconen, og tåler både maskinvask ved 60 grader og tørretumbling.

Cam Cam er en dansk designvirksomhed, som ud over ammepuder også producerer en lang række andre produkter til børneuniverset, bl.a. sengetøj, tæpper, stofbleer og andre accessories. Virksomheden blev startet i 2012 af Sara Giese Camre, som egentlig er uddannet arkitekt. Nu bruger hun sine evner til at skabe stilrene produkter med fokus på selv de mindste detaljer. Både virksomheden og produkterne er GOTS-certificerede, og opfylder dermed de strengeste internationale krav til økologi og bæredygtig produktion.