Skal børneværelset udvides med moderne og funktionelle møbler af høj kvalitet? Så tag et kig på vores udvalg af dejlige møbler til familiens yngste fra byKlipKlap.

Læs mere

Den danske virksomhed udvikler børnemøbler i en eksklusiv og stilfuld kvalitet, som er skabt til at blive brugt på børnenes præmisser. Velkommen til et helt unikt hygge- og tumleunivers.

byKlipKlap er eksperter i at udvikle noget af det absolut ypperste inden for børnemøbler. Fokus er på innovativt og moderne design, 1. kl. materialer, bedste forarbejdning og med funktionalitet og kvalitet som den røde ledetråd. Resultatet er møbler, der indbyder til timevis af hygge, fysisk udfoldelse, leg og udvikling af specielt motoriske færdigheder.

Motorik og byKlipKlap møbler

Hos byKlipKlap overlades intet til tilfældighederne. Alt er nøje gennemtænkt fra starten. Møblerne er skabt til målgruppen, så de også derhjemme og indendørs kan få de motoriske udfordringer, som er så vigtige for deres udvikling. Motorik handler om bevægelse, balance og koordination. Børn ligger, kravler, ruller, hopper, springer, balancerer og klatrer – de er med andre ord i konstant bevægelse.

Pia Lauritsen, som er grundlægger og indehaver af virksomheden, nærer en stor kærlighed og passion for at udvikle fantastisk interiør, som gør det nemt og bekvemt for det enkelte barn at fungere i og med. Her kan det lege, tumle og udforske både sig selv, egne færdigheder og sine omgivelser, skabe unikke historier og universer. Her sætter kun fantasien og kreativiteten grænser.

Fra idé til virkelighed

Som det er tilfældet med mange virksomheder, blev iværksætterkimen lagt, da Pia stod og manglede en tumleplads til sit barn. Hun havde i forbindelse med mor-barn-gymnastik med sin lille søn oplevet, hvor vigtigt det er for det lille barn at ligge på maven og få mulighed for at tumle i gulvhøjde.

Et hårdt gulv kan være både ukomfortabelt og koldt for et lille barn. Da hun kiggede sig om efter en lækker madras til at lægge på gulvet i stuen eller på børneværelset, fandt hun ingen, hvor såvel design som komfort tiltalte hende. Der var ingen vej tilbage, hun måtte selv i gang med at udvikle en madras.

Og det gjorde hun så. Hun kunne ganske enkelt ikke andet. Resultatet blev den i dag stadigt meget populære KK 3 Fold, som er en flot, praktisk og fleksibel foldemadras, der kan bruges af hele familien og som f.eks. legemåtte/-madras, daybed, lounge-møbel, puf eller gæsteseng. Anvendelsesmulighederne er utallige.

Leg og udvikling – hånd i hånd

Det var ønsket om at udvikle en madras til at understøtte specielt den motoriske udvikling hos børn, som blev startskuddet til byKlipKlap.

Motoriske færdigheder tager udgangspunkt i fysisk aktivitet, men rækker langt videre. Et barn, der har mulighed for at være fysisk aktiv, og som har styr på sin motorik og kender sin krop og dens formåen, får også lettere ved at sætte sig ned, slappe af og være i ro, når der er brug for mere stille aktiviteter. Det kan være forbindelse med f.eks. måltider, stillesiddende aktiviteter alene eller sammen med andre og senere undervisning i skolen.

Børnemøbler i øjenhøjde

For at give børn optimale muligheder for at udvikle sig motorisk er det vigtigt, at de har adgang til nogle madrasser og møbler, hvor ikke kun størrelsesforholdet er i orden, men som også er både lækre at se på og bruge.

byKlipKlap har lige fra starten i 2011 haft stor fokus på at udvikle produkter, hvor såvel design, materialer, betræk, fyld og funktionalitet skal være af bedste kvalitet. Det gør dem nemme at anvende over hele boligen, fordi de fremstår i et moderne og tidløs udtryk, som gør dem nemme at indrette sig med i de fleste rum i hjemmet.

Det enkle og rene design, de harmoniske og rolige farver og betræk i kvalitetsmateriale gør madrasserne og møblerne til både en æstetisk og praktisk-funktionel oplevelse for store og små, både når der skal tumles og slappes af. Det er eksklusivitet og kvalitet i en klasse for sig – nemlig den bedste.

Madrasser, stole og sofaer er skabt til aktivitet. De er robuste og solide og kan holde til at blive brugt både nu og mange år fremover og af både store og små i familien.

Tumle-, lege- og hyggemøbler – sikkerhed og tryghed

Hvad enten du er på udkig efter en decideret motorik- og tumlemadras til stimulastiske øvelser med dit barn, eller du ønsker at indrette dig med kvalitets-børnemøbler, der er skabt til børns behov for leg og bevægelse, men også ro og afslapning, er byKlipKlap et oplagt valg.

Men, det er ikke alt – for barren er sat højt også i forbindelse med sikkerheden ved at anvende produkterne. Den skal naturligvis også være i orden, så du og dit barn kan føle jer trygge. Det er et ansvar, som virksomheden tager særdeles seriøst, og det gør den ved at overholde en lang række krav.

  • Alle produkter er produceret i Europa og hos samarbejdspartnere, der lever op til strenge krav i forhold til kvalitetskontrol, arbejdsforhold og miljøvenlig produktion.
  • Alle polstermøbler er produceret i ISO 9001- og ISO 14001-certificerede fabrikker.
  • Der anvendes udelukkende FSC-certificeret træ, der stammer fra skovområder, der forvaltes bæredygtigt.

Stort udvalg og fri fragt

Hos Liams.dk er vi vilde med de skønne madrasser og møbler fra byKlipKlap. Den fantastiske kombination af et moderne og tidløst design, der passer ind overalt, fantastiske materialer, der er lækre og dejligt behagelige mod huden, harmoniske farver, høj komfort og lang holdbarhed betyder, at de er fast inventar her i shoppen.

Kig dig om i vores aktuelle sortiment, og find en eller flere favoritter til børneværelset eller stuen. Vi opdaterer og udvider løbende med nyheder fra det danske brand, så du og andre ikke går glip af det sidste nye.

Når du bestiller et eller flere produkter fra vores byKlipKlap-sortiment, får du fri fragt. Du har naturligvis 30 dages returret, hvis du mod forventning skulle fortryde dit køb og ønske at returnere eller bytte det.