OPHØRSUDSALG ⭐️⭐️20% PÅ NÆSTEN ALT ⭐️RABATTEN STIGER LØBENDE - HVOR LÆNGE TØR DU VENTE? ⭐️BRUG KODEN OPHØR2020 TIL KØB AF FASTVIKLER
Spar 20 %
DKK 959,20
DKK 1.199,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Er du vild med kombinationen mellem kvalitet og funktionalitet? Så er dette Rainbow modul fra byKlipklap lige nu for dig. 

Regnbuen er formet som en kvart cirkel og passer perfekt sammen med byKlipKlap cirklen og halv cirklen. Det er den største af de tre moduler, og den indbyder til masser af sjove og kreative lege - både alene og i kombination med de andre moduler. 

Ligesom de øvrige møbler fra det eksklusive brand, så er regnbuen her multifunktionel - kun fantasien sætter grænser for, hvad den kan bruges til. Møblet understøtter den motoriske udvikling hos børn, både gennem leg og afslapning.

De større børn kan f.eks. anvende den som gyngehest, en tunnel, forhindringsbane eller hvad den kreative barnehjerne nu finder på. Med en lille vippetur, kan de mindre børn bruge den til at styrke balanceevnen eller træne ståteknikkerne ved at rejse sig op ad den. 

Selv mor og far kan få glæde af det funktionelle møbel. De kan f.eks. bruge den som rygstøtte når der leges på gulvet eller som siddeplads ved sofabordet. 

Design og funktionalitet i ét  

Intet er overladt til tilfældighederne hos byKlipKlap - alt lige fra materiale, over design til funktionalitet er gennemtænkt ned til mindste detalje. Møblerne er skræddersyet til målgruppen, så de udfordrer de motoriske evner, som er så vigtige for barnets udvikling - store som små. Børnene kan både lege, tumle og udforske sig selv og sine færdigheder gennem møblerne. De kan skabe historier og fantasifulde universer, som kun kreativiteten sætter grænser for. 

 

På shoppen har vi et stort udvalg af byKlipKlap møbler - alt mellem sofaer, madrasser, stole og meget mere. Så var det ikke lige præcis dette tumle møbel - eller denne farve, du gik efter, så kan du tjekke hele udvalget ud lige her

Eller er du interesseret i at se, hvilket andre børnemøbler du kan finde hos os, så tryk her. 

 

Materiale:

Tekstil: Oeko-Tex 100% certificeret polyester, >50.000 martindale. Plet og vandafvisende overflade

Fyld:  Oeko-Tex certificeret koldskum 

Mål: H: 30 cm B: 27 cm D: 57 cm