FÅ EN GRATIS WALLPOCKET FRA ROOMMATE I DIN ORDRE OVER 99,- TRYK HER OG LÆS MERE
Spar 25 %
DKK 636,75
DKK 849,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Slip fantasien løs derhjemme med det perfekte tumle møbel til både store og små - Half Circle fra byKlipKlap

Half Circle er det perfekte modul for børnene at tumle med og kun fantasien sætter grænser for, hvordan den kan bruges.

Til de større børn kan den f.eks. anvendes som rekvisit til lege som jorden er giftig, som skammel, til at ride eller gynge på og meget meget mere - lege, som kun eksisterer i det kreative børneunivers.

Til de helst små, er den super god til at få trænet motorikken. Placer f.eks. modulet på den flade side og læg din lille bebs på maven op ad den - her kan han eller hun få trænet de vigtige nakkemuskler. Hvis du vender den op, kan din baby også træne balancen med en hyggelig lille vippetur. 

Men den fine Half Circle er ikke alene til glæde for familiens mindste medlemmer, men også for de voksne. Mor og far kan nemlig bruge den som behagelig nakkestøtte, hvis hovedet skal hviles når der leges på gulvet. Eller som lille fodskammel, når benene skal smides op efter en lang arbejdsdag.  

 

Ligesom alle andre møbler fra byKlipKlap, er den udviklet i et stilrent og klassisk design, som passer ind i alle moderne hjem - og i alle rum. Kvalitet og funktionalitet er nøgleordene og kun det bedste materiale er godt nok. 

På shoppen har vi et stort udvalg af de fantastiske møbler fra byKlipKlap. Alt mellem foldemadrasser, stole, sofaer og meget mere. Er du nysgerrig efter at se, hvad de ellers har at byde på, så tjek hele udvalget ud lige her

Er det ikke lige de bløde møbler du er på udkig efter, men mere noget i stil med en gynge, rutsjebane, skammel el.lign., så kan du se hele det brede sortiment af moderne børnemøbler her

 

Materiale:

Tekstil: Oeko-Tex 100% certificeret polyester, >50.000 martindale. Plet og vandafvisende overflade

Fyld:  Oeko-Tex certificeret koldskum 

Mål: H: 17 cm B: 33 cm D: 36 cm