👏🏻STORT VIKLEUDSALG! Spar helt op til 70%👏🏻 😍Få også 50% på ALT fra Petit by Sofie Schnoor😍
DKK 999,00
Mærke: BOBA
Type: 4G
Farve: Mønstre/motiver

Du skal være hurtig - det er den sidste tilbage på lager

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 599,-
30 dages returret

BOBA 4G-bæreselen er fantastisk, når det kommer til komfort for både barn og forældre. Selen er nemlig lige behagelig at bære for både mænd og kvinder, da den passer alle, der er mellem 152 og 190 cm i højden. Den passer ligeledes alle med en livvidde på mellem 63 og 147 cm.

Selens alsidige pasform kommer af, at den indstilles ved hjælp af de mange seler, så den kommer til at sidde helt perfekt på din – eller en anden bærers – krop.

BOBA 4G Wildflower er med flot blomsterdesign. 

Sid godt, og bær godt

Den lækre bæresele sørger ikke blot for, at du bærer godt under turen, men også at dit barn sidder helt fantastisk.

BOBA 4G er en ergonomisk bæresele, der tilbyder mange muligheder for indstillinger, der kan give dit barn den bedst mulige siddeposition – og ligeledes dig en behagelig bærekraft uden gener i skuldre, ryg og lænd.

Du kan rent faktisk amme, imens du bærer dit barn i bæreselen, hvilket betyder, at de lange ture med den lille straks bliver meget nemmere. Dertil kan du bruge selen lige fra dit barn er 3 kg – med den medfølgende spædbarnsindsats – og helt op til barnet vejer 20 kg.

Ekstra beskyttelse og støtte

BOBA 4G er også bæreselen til dig, der gerne vil give dit barn lidt ekstra støtte og beskyttelse på turen. Der følger nemlig en masse forskelligt ekstraudstyr med, som kan sikre dit barns holdning og velvære.

Blandt andet følger der en smart og nem påsættelig hætte med bæreselen. Den beskytter ikke blot mod vind og vejr og nysgerrige blikke, men støtter også dit barns hoved, når barnet er træt eller sover.

Derudover følger også nogle helt særlige fodstropper med, som kan sørge for, at dit barn har en mere behagelig og naturlig siddestilling i bæreselen.

Overblik

  • Perfekt når du skal amme dit barn på turen
  • Egnet til børn fra 3-20 kg.
  • Ekstra støtte qua speciel hætte og fodstropper