DKK 999,00
Mærke: BOBA
Type: 4G
Farve: Grå

Du skal være hurtig - det er den sidste tilbage på lager

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 599,-
30 dages returret

BOBA 4G er bæreselen, der yder komfort til dit barn og dig på én og samme tid. Selen kan nemlig indstilles på mange forskellige måder, så den kan tilpasses både bæreren og barnet. Det betyder også, at den kan bæres fint af både mænd og kvinder.

Selen kan justeres, så den kan passe alle mellem 152 og 190 cm i højden, og endvidere til alle med en livvidde mellem 63 og 147 cm.

BOBA 4G Wearallthebabies er en unik bæresele, der kun er produceret i et begrænset antal. Selen er grå med et flot design på lommen i matchende farver og med printet Wearallthebabies. Designet passer flot til både mænd og kvinder.

Bær dit barn ergonomisk

BOBA 4G kan indstilles så den passer dig perfekt, men altså også, så din øjesten sidder helt fantastisk. Den ergonomiske bæresele har nemlig flere forskellige remme og stropper, der kan indstilles efter dine behov, og som kan sørge for, at dit barn sidder helt perfekt i en stilling, der støtter barnets naturlige holdning.

Bæreselen gør det også muligt at amme på turen, hvilket især er rart på de længere ture, hvor barnet skal sidde meget i selen.

Dertil kan selen bruges lige fra barnet vejer 3 kg og helt op til 20 kg.

Bæresele, der støtter ekstra meget

BOBA 4G sørger ikke blot for, at dit barn sidder helt fantastisk, men tilbyder altså også ekstratilbehør, som kan støtte og beskytte.

Først og fremmest medfølger nogle helt særlige, patenterede fodstropper. De gør, at dit barn ikke blot sidder mere behageligt i bæreselen, men altså også mere naturligt.

Ligeledes medfølger en hætte til at støtte barnets hoved under søvn, eller når det er træt og til at beskytte dit barn mod nedbør, vind og sollys.

Overblik

  • Understøtter amning
  • Kan bruges til børn fra 3-20 kg – qua den integrerede spædbarnsindsats til det nyfødte barn
  • Med aftagelig hætte, der giver ekstra støtte og beskyttelse
  • Der medfølger fodstropper, der giver barnet en god siddeposition
  • Selen giver barnet bedre støtte ved at støtte højere på kroppen end de fleste andre bæreseler
  • Er udstyret med mange lommer