DKK 1.099,00
Mærke: BOBA
Type: 4G
Farve: Grå

Du skal være hurtig - det er den sidste tilbage på lager

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 599,-
30 dages returret

BOBA 4G er bæreselen til dig, der ikke vil gå på kompromis med komfort – hverken for barn eller forældre. Du har mulighed for at indstille selen på flere områder, så den passer helt perfekt til dig, og så støtter den dit barn 5-8 centimeter højere oppe end de fleste andre bæreseler gør.

Denne version af BOBA 4G er økologisk og perfekt til de miljøbevidste forældre i farven. Den har et lækkert grønt og gråt mønster, der er fint og i unixex. Selen kan tilpasse til både mænd og kvinder med en højde på mellem 152 og 190 cm, og som har en livvidde mellem 63 og 147 cm. Går du ikke op i økologi, så er der andre bæreseler fra BOBA som er billigere og ikke-økologiske.

Komfort til barn og forældre

Bæreselen BOBA 4G sørger ikke blot for, at din øjesten sidder godt, men også at du har det godt. Den ergonomiske bæresele har nemlig flere forskellige indstillingsmuligheder og seler, så du kan tilpasse den lige præcis dine behov. Dit barn kommer til at sidde fantastisk, og du kommer ikke til at lide under at have selen på – heller i længere perioder, når I er på tur eller ude at handle.

BOBA 4G tillader også, at du kan amme dit barn, mens du har selen på. Det gør det altså meget nemmere når den lille bliver sulten, og der ikke lige er et sted med masser af plads, hvor du kan slå dig ned.

Du kan tilmed bruge selen længe, faktisk lige fra barnet er født (3 kg), og helt op til det vejer 20 kg.

Ekstra tilbehør til støtte medfølger

Hvis du føler, at dit barn har brug for ekstra støtte og beskyttelse, så hjælper BOBA 4G også med det. Der følger nemlig flere forskellige ting med, som tilbyder netop dette.

Der følger en hætte med, som er lige til at sætte på, og som støtter dit barns hoved og beskytter mod vejret.

Ligeledes følger der også særlige fodstropper med, så dit barn sidder både mere naturligt og mere behageligt.

Overblik

  • Perfekt til amning
  • Kan bruges til børn fra 3-20 kg.
  • Har hætte og fodstropper til ekstra støtte
  • Støtter barnet højere oppe på kroppen