STORT UDSALG - SPAR OP TIL 70% - TRYK HER!
DKK 999,00
Mærke: BOBA
Type: 4G
Farve: Grå

Du skal være hurtig - det er den sidste tilbage på lager

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 599,-
30 dages returret

BOBA 4G er bæreselen, der yder komfort til både dig og dit barn. Den kan indstilles og tilpasses helt efter behov, og støtter dit barn som ingen andre seler.

Denne version af BOBA 4G er grå og har et grafisk mønster på forlommen. Den er altså skønt kønsneutral i både farve og design. Selen passer således både til mænd og kvinder og kan indstillet til at passe til voksne mellem 152 og 190 cm i højden og mellem 63 og 147 cm. i livvidde.

Bær ergonomisk korrekt

BOBA 4G sørger ikke blot for, at du har det godt, men også at dit barn sidder godt. Bæreselen er ergonomisk og har forskellige indstillingsmuligheder af seler. Det betyder, at du kan tilpasse den lige præcis dine og dit barns behov. Dit barn vil sidde behageligt og naturligt, og du kan bære med vægten fordelt over hele ryggen i stedet for kun på skuldrene.

BOBA 4G gør det også muligt, at du kan amme dit barn, mens du har det i bæreselen. Det gør de lange ture meget nemmere, når den lille bliver sulten.

På grund af de mange indstillingsmuligheder og designet i øvrigt, kan du bruge selen lige fra dit barn vejer 3 kg, og helt op til det vejer 20 kg.

Giver barnet en naturlig kropsholdning

BOBA 4G når 5-8 centimer højere op på kroppen af baby end andre seler, hvilket i sig selv giver barnet en god støtte. Derudover medfølger der også et par værktøjer, som er designet til at give dit barn endnu mere støtte til dagligt, når det sidder i bæreselen.

Først og fremmest følger der en hætte med, som er lige til at klikke på selen. Den kan bruge som nakkestøtte, når dit barn slapper af eller sover, samtidig med at den beskytter mod vejrets luner.

Ligeledes følger der også specielle, patenterede fodstropper med, så dit barn både kan sidde mere naturligt og mere behageligt.

Overblik

  • Perfekt til amning
  • Velegnet til børn mellem 3-20 kg
  • Medfølgende hætte og fodstropper til ekstra støtte
  • Støtter barnet højere oppe på kroppen end andre seler