DKK 999,00
Mærke: BOBA
Type: 4G
Farve: Beige/neutral

Du skal være hurtig - det er den sidste tilbage på lager

Betal med børnepenge den 18. januar
Fri fragt over 599,-
Julegaver byttes indtil 11. januar

skdfjaæksdfjalæksdjf

Bæreselen BOBA 4G er en helt unik bæresele, der har stor fokus på komfort både hos børn og forældre. Den støtter dit barn 5-8 centimeter højere oppe end de fleste andre bæreseler, og tilbyder dig et hav af forskellige indstillinger til din komfort.

Den lækre bæresele er i farven beige, der er en dejlig neutral farve, når både far og mor skal bære. Den kan derudover tilpasses til alle voksne med en højde mellem 152 og 190 cm og med en livvidde på alt mellem 63 til 147 cm. Det er altså den perfekte delesele til parret på tur.

Ergonomisk og god ved amning

BOBA 4G er en bæresele der er designet til at yde optimal komfort til både barn og forældre. Bæreselen er nemlig ergonomisk med mange forskellige seler og indstillinger. Du kan altså sikre, både at dit barn sidder helt fantastisk, men også at du ikke lider last af at bære i lang tid ad gangen.

Selve selen kan indstilles til at bære alt mellem 3 og 20 kg, så du kan altså bruge den i lang tid, mens dit barn vokser.

Det bliver ikke nemmere at have dit barn med rundt. Med 4G kan du tilmed også amme mens dit barn sidder i selen.

Støtte og beskyttelse

BOBA 4G har en masse forskellige finesser, der giver dit barn ekstra støtte og beskyttelse. Først og fremmest følger der en hætte med til at klikke på bæreselen. Den beskytter ikke blot mod vind og vejr, men støtter også dit barns hoved under søvn.

For det andet medfølger der også nogle helt særlige fodstropper, som er designet til at sikre en mere behagelig og naturlig siddestilling.

Bæreselen er også udstyret med lommer, som nok mere er en fordel for dig, så du kan de mest nødvendige ting tæt på og har mulighed for at have nøgler, telefon og lignende med dig.

Overblik

  • Kan bruges under amning
  • Kan bruges helt op til 20 kg
  • Har hætte til støtte og beskyttelse af barnets hoved
  • Flere lommer og seler
  • Støtter barnet højere oppe på kroppen end mange andre seler gør