STORT UDSALG - SPAR OP TIL 70% - TRYK HER!
DKK 999,00
Mærke: BOBA
Type: 4G
Farve: Rød

Du skal være hurtig - det er den sidste tilbage på lager

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 599,-
30 dages returret

BOBA 4G-bæreselen er en skøn, ergonomisk sele, der yder komfort til både dig og dit barn samtidig. Bæreselen er anvendelig til både mænd såvel som kvinder, da den kan indstilles til at passe vidt.

Selens remme og stropper kan justeres, så selen passer til alle med en højde på mellem 152 og 190 cm. Endvidere kan den indstilles til at passe alle med en livvidde mellem 63 og 147 cm. De mange indstillingsmuligheder gør, at den kan komme til at sidde helt perfekt på de fleste.

Moab er en BOBA 4G-version i en smuk, rød farve, der både er tidløs, klassisk og elegant på samme tid.

Ergonomisk og nem

Det bliver ikke nemmere at sørge for, at den lille sidder helt fantastisk i bæreselen. BOBA 4G er nemlig ergonomisk og har, ligesom til forældrene, flere forskellige muligheder for at indstilling af selen efter barnets behov.

Det betyder, at selv lange ture med selen på, ikke bliver noget problem – du kan endda amme dit barn, mens det sidder i selen.

Selen har en integreret spædbarnsindsats, der gør, at du kan bruge selen lige fra barnet er født eller vejer 3 kg. Bæreselen kan herefter indstilles, efterhånden som barnet vokser og bruges helt op til 20 kg.

Der medfølger hætte og fodstropper

Med bæreselen BOBA 4G følger ekstraudstyr, som du kan bruge, hvis dit barn har brug for ekstra støtte – især på lange ture.

Først og fremmest medfølger der et par helt særlig patenterede fodstropper, som er designet til at understøtte dit barns naturlige siddeposition og kropsholdning, så det bliver mere behageligt for dit barn, og så det ikke efterfølgende får gener.

Dernæst får du også en hætte, som kan sættes på bæreselen. Den beskytter mod vejret – vind, nedbør og solskin – og nysgerrige blikke samt støtter dit barns hoved, hvis øjestenen er ved at falde i søvn eller allerede sover.

Selen støtter også helt naturligt dit barn 5-8 centimeter højere oppe på kroppen end de fleste andre bæreseler gør.

Overblik

  • Amning kan ske i selen
  • Kan bære børn fra 3-20 kg
  • Medfølgende hætte og fodstropper giver ekstra støtte
  • Støtter barnet 5-8 cm højere oppe på kroppen