DKK 999,00
Mærke: BOBA
Type: 4G
Farve: Grå

Du skal være hurtig - det er den sidste tilbage på lager

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 599,-
30 dages returret

BOBA 4G er en ergonomisk bæresele til forældreparret, der ikke vil gå på kompromis med komfort. Hverken for barn eller forældre.

BOBA 4G Dusk er den helt perfekte version af bæreselen, hvis du sætter pris på stil, tidløshed og neutralitet.

Den har en afdæmpet grå farve, der er perfekt kønsneutral, så den passer til både mor og far. Den spænder størrelsesmæssigt mellem 152 og 190 cm i højde og 63 og 147 cm. i livvidde. Og den er nem at justere, så pasformen bliver perfekt.

Komfort til forældre og barn

Bæreselen BOBA 4G sørger ved hjælp af hofteremmen for, at du bærer med vægten fordelt på hele ryggen. Samtidig sørger den for, og at dit barn sidder godt og korrekt. Bæreselen er nemlig ergonomisk og har flere forskellige indstillingsmuligheder.

De mange justerbare remme gør, at du kan tilpasse den lige præcis dine og dit barns behov.

Med BOBA 4G er det også muligt, at du kan amme dit barn mens du har selen på. Det betyder færre løft ind og ud af selen, når den lille er sulten.

Du kan bruge selen fra barnet vejer 3 kg – altså er nyfødt – og helt op til det vejer 20 kg. Den integrerede spædbarnsindsats søger for støtten, når barnet er helt lille.

Støt dit barn

Selvom selen yder optimal støtte, er den udstyret med ekstradele, der øger komforten endnu mere for dit barn. Med selen følger der en hætte, som er nem og hurtigt at klikke på. Hætten fungerer som ”nakkestøtte” for dit barns hoved, når det sover. Derudover beskytter en også mod vind, nedbør og solstråler.

Endvidere får du de særlige, patenterede fodstropper med, så dit barn kan sidde mere naturligt i selen, og holde benene i den korrekte position – uanset barnets størrelse.

Sidst, men ikke mindst, støtter selen i sig selv dit barn 5-8 centimeter højere oppe end andre bæreseler gør.

Overblik

  • Det er muligt at amme dit barn i selen
  • Er velegnet til børn fra 3 kg til 20 kg
  • Der medfølger hætte til beskyttelse og støtte samt fodstropper, der også støtter
  • Giver høj støtte til barnets ryg