Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)
Spar 35 %
DKK 259,35
DKK 399,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Kryb sammen i sofaen med denne lækre plaid med uld, og nyd en god hyggestund med dine børn på de kolde vinterdage.

Tæppet er dejligt blødt og er lavet i en virkelig god og slidstærk kvalitet. Det er strikket med et fint strukturmønster, som giver det et flot look, og i en flot naturbrun farve, som kan passe ind i enhver indretning. Det er strikket i et blødt garn af blandingsmaterialer med over 50% uld.

Tæppet måler 80x100 cm, hvilket er en god størrelse for de mindre børn, da det hverken bliver for stort eller for tungt for barnet at flytte rundt på eller at trække over sig. 

Materialer

Udover 55% uld, består uldtæppet af 7% viskose, som giver det en lethed sammen med den lidt tungere uld, samt 38% blanding af polyester, akryl og polyamid, som giver uldtæppet en solid slidstyrke.

Tæppet nyder alle uldens gode egenskaber som fx temperaturregulering. Uld skal oftest ikke vaskes, men blot luftes i den fri luft. Uldens naturlige lanolin indhold giver det en naturlig vandskyende overflade. Så spilder du noget på tæppet, kan det nemt tørres af med en let fugtig klud. Kommer der en større plet, som ikke blot kan tørres af, kan du sende tæppet til rens.