OPHØRSUDSALG - MINIMUM 35% RABAT PÅ NÆSTEN* ALT - HAR DU FUNDET NOGET DU KAN LI'? Vi har få på lager tilbage af hver, så vente ikke for længe
Spar 35 %
DKK 122,85
DKK 189,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Da oldefar var barn fandtes der ikke iPads og mobiltelefoner. Verden var fuldt analogt, og børnene havde mange forskellige lege, de legede sammen. Et af dem var ringspillet, hvor man placerede 3 pinde på en række med god afstand. Derefter kastede man en ring af fx reb ud. Ramte ringen ned over den første pind, fik man et point. Ramte den anden pind, fik man 2 point, og 3 point ved den længest væk.

Med dette fine ringspil i moderne farver og former, kan du give dine børn muligheden for at opleve en snert af gamle dage.

Ringspillet består af 3 kraftige pinde i træ, der forestiller tre forskelige dyr. På maven er der skrevet tal, der viser, hvor mange point den enkelte pind giver (og dermed hvor den skal stå i rækkefølgen). De måler 4x19 cm.

Der medfølger tre ringe af reb med en træklods ved samlingen for at give dem mere tyngden, og dermed gør dem lettere at kaste. 

Spillet kan spilles fra 3 år og op efter.