Shop for 250 kr. og få en GRATIS Gurli Gris julekalender med i købet 🎁🎄 Læg kalenderen i kurven og skriv "Gurli" i gavekortfeltet 👏🏻 Gælder ikke med tilbagevirkende kraft
DKK 369,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 599,-
30 dages returret

Trænger du til at pifte børneværelset lidt op, eller ønsker du at skabe et legehjørne i stuen til dine børn, så kan et gulvtæppe være en god løsning, da det både skaber et afgrænset område, samt det pynter dekorativt på gulvet. Samtidig giver det barnet et blødt sted at lege, hvor det ikke er helt så udsat for kuldetræk, som hvis han/hun sidder direkte på gulvet.

Bloomingville har lavet flere lækre gulvtæpper, som vil passe fint ind i indretningen både på børneværelset og i stuen med fine figurer og afdæmpede farver.

Dette gulvtæppe er vævet i jute, hvilket er den fiber, der førhen blev brugt til hesian-tapet. Jute-planten er hurtigt voksende, hvilket gør fibrene til et bæredygtigt materiale på lige fod med bambus.

Det er hvidt med en masse sorte pletter i forskellig størrelse. Det er vævet på en måde, hvor der ikke rigtig er nogen luv, hvilket gør det nemt at støvsuge og holde rent.

Tæppet har en diameter på 80 cm.

Det kan nemt tørres rent med en fugtig klud.