Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)
Spar 40 %
DKK 359,40
DKK 599,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Lækker rygsæk i et fint retro design og i god kvalitet!

Denne flotte rygsæk fra Blafre, er lavet i slidstærke materialer og tåler derfor at komme med på eventyr! Rygsækken er robust og kan stå imod alt slags vind og vejr, danmark kan byde på. 
Om det er legepladsen, skoven eller måske stranden der skal udforskes, så er denne taske holdbar. 

Rygsækken passer perfekt til barnet i børnehaven eller skolen. Tasken er yderst rummelig (12l.) og kan også sagtens bruges som weekend taske, når dit barn skal overnatte hos bedsteforældrene eller vennerne. 
Rygsækken kan ligeledes rumme alt det dit barn har behov for, om det er skolebøger, penalhus og madpakke eller blot ekstra tøj og måske en lille bamse. 

Rygsækken er simpel i sin udformning, og derfor nemt at gå til for børnene som kan selv og vil selv!
Rygsækken har brede justerbar stropper, som gør tasken ergonomisk behagelig at have på, for de små skuldre. Derudover er der også et spænde, som kan spændes hen over brystet, således at stropperne ikke glider af de små skuldre. Rygsækken bliver således altid på ryggen, uanset om baret løber, hopper, danser, rutsjer, eller ruller sig med tasken på ryggen.    

 

Specifikationer:

Tasken er produceret i vandtæt polyester men en mat overflade. Spændet foran på tasken er i ægte skind.

Blafre rygsækken kan rumme 12 liter og det passer derfor både til skolebøger og madpakken eller ekstra tøj, overtøj, madkassen, drikkedunk og hvad der ellers er vigtigt på turen.