20% rabat på alle ringslynger - tryk her 🐣🐣

BLACK FRIDAY STARTER OM:

motionmailapp.com

Velkommen til Black Friday 2018 hos Liams.dk

Er du klar? Det er vi... Snart ;-) Den 23. november 2018 går det løs. Det er en vanvttig shopping dag - med god grund. Over 2,1 milliarder røg igennem Dankortet sidste år til Black Friday, og mon ikke det stiger i år. Det giver også god mening at klare julegaverne når alt er på tilbud, ikke? 

Den 23. november vil du kunne finde rigtig gode tilbud her på Liams.dk på alt babyudstyr, vikler og bæreseler. 

Information om tilbud hos Liams.dk

Hos Liams.dk holder vi kortene tæt til kroppen lidt endnu. Tilbuddene vil først blive offentliggjort på dagen og ugen op til Black Friday - men vi kan godt afsløre, at vi kommer til at køre med knaldgode time tilbud. Dvs. hver time kommer der et nyt fantastisk tilbud i begrænset mængde. Resten af herlighederne må du vente med at høre mere om ;-) 

Vi starter kl. 00.00 den 23. november og slutter kl. 23.59. Det er altså en god idé at være klar præcis kl. 00.00, da de gode ting jo oftest ryger først. 

Du er først sikret dine varer når du har betalt - indtil da kan du risikere, at en anden har samme varer i kurven og kommer først til betaling. Hvis dette sker, så vil du få besked om at produktet er udsolgt når du forsøger at gå til betaling. Vent derfor ikke for længe.

Vi slår ikke ordrer sammen til Black Friday. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at forsøge at sende samlet, så du sparer 1 omgang fragt, men vi kan ikke garantere det. 

Levering efter Black Friday

Vi har selvfølgelig sørget for ekstra hænder på lageret, så vi forhåbentligt kan nå, at få alle ordrer ud om fredagen - MEN ordremængden kan blive så stor, at vi ikke kan følge med. Du kan derfor risikere at have en ekstra dags levering på dine pakker til Black Friday. Nu ved du det - så håber vi ikke du bliver alt for skuffet :-) 

Black Friday VIP liste

Du kan tilmelde dig Liams.dk's "Black Friday VIP liste" - bare indtast din mail i POP up boksen der er her på siden. VIP listen giver dig adgang til alle tilbud 30 minutter før alle andre. Desuden får du adgang til eksklusive tilbud og rabatter, som kun bliver tilgængelige for dem på VIP listen. Sidst men ikke mindst vil der være gratis gaver til de hurtige ;-) Du får meget mere afvide, hvis du tilmelder dig listen.