FÅ EN GRATIS WALLPOCKET FRA ROOMMATE I DIN ORDRE OVER 99,- TRYK HER OG LÆS MERE
Spar 25 %
DKK 172,46
DKK 229,95

Kun 2 tilbage på lager

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Barnevognskæde fra Done by Deer.

Denne barnevognskæde er med tre små dyr ved navn Antee, Nozo og Zebee som er en myresluger, et næshorn og en zebra. Med en barnevognskæde får dit barn spændende farver og former at ligge og kigge på når i kører rundt med barnevogn som enten transport eller som en lille gårtur til når der skal soves.

Myreslugeren i midten af kæden kan rangle. Sæt barnevognskæden fast til siderne på barnevognen eller på siden af tremmesengen, så dit barn har noget at kigge på og lege med. Plastikringene gør det nemt for dig at tage kæden af og flytte på den. Barnevognskæden er i matte rolige farver og er derfor ikke for forstyrrende til når dit barn skal sove, men stadig spændende og i bevægelse når i tager en tur i barnevognen.

For at undgå at dit barn vikler sig ind i barnevognskæden, anbefaler Dreamsforkids.dk at kæden ikke er inden for rækkevidde, så barnet kan gribe eller hive fat. På denne måde undgår du også at barnet enten kan blive kvalt eller falde hvis der forsøges at trække sig op fra liggende til stående. 

Dreamsforkids anbefaler ikke at dyrene bliver taget af kæden og givet til barnet, da dette ikke er meningen med barnevognskæden da der er mange snore og dele. Disse tre dyr, og en masse andre, er repræsentanter for Done by Deer og deres produkter. Hvis du ønsker at have dyrene til leg eller som bamse for dit barn, har Dreamsforkids.dk også bamser med både Antee, Nozo, Zebee og mange af de andre elskede dyr fra Done by Deer.

Dreamsforkids.dk har hurtigt dag-til-dag-levering, og sørger for at du i en hektisk hverdag ikke behøver at vente længe på nødvendige puttetilbehør som man står og mangler i en travl hverdag med små børn. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få opdateringer når der kommer nye varer eller er gode tilbud i shoppen.