FÅ EN GRATIS WALLPOCKET FRA ROOMMATE I DIN ORDRE OVER 99,- TRYK HER OG LÆS MERE

Bibs supreme sutterne har i flere årtier været en klar favorit blandt børn og forældre, og de anbefales af mange jordemødre og ammekonsulenter.

Læs mere
BIBS supreme sutter 2-pak latex Smoke+Sand

BIBS supreme sutter 2-pak latex Smoke+Sand

85,-64,-
Spar 25%
BIBS supreme sutter 2-pak latex Black+White

BIBS supreme sutter 2-pak latex Black+White

85,-64,-
Spar 25%
BIBS supreme sutter 2-pak silikone Sand+Sage

BIBS supreme sutter 2-pak latex Sand+Sage

85,-64,-
Spar 25%

De flotte Bibs supreme sutter er den nyeste kollektion blandt de populære Bibs sutter, som er designet og produceret i Danmark.

Bibs supreme sutter er kendetegnede ved deres lethed med store lufthuller, og deres karakteristiske sommerfugleform, som gør det let for barnet at beholde sutten i munden. Bibs supreme sutter er fremstillet med bløde former, som gør dem behagelige at have i munden, og udformningen gør, at de ikke generer barnet, når sutten er i munden.

Fri for kemi

Bibs supreme er ligesom resten af de højt elskede Bibs sutter 100 % fri for kemi, og du kan derfor med god samvittighed lade dit barn bruge denne slags sutter – også når det kommer til omtanke for miljøet.

  • 100 % fri for hormonforstyrrende stoffer
  • Opfylder EU standarden EN 1400 med
  • 100 % fri for PBA, PVC og ftalater

EU standarden EN 1400 indeholder både krav til sikkerhed og kemiindholdet i sutter, og er din sikkerhed for, at Bibs supreme sutterne er både sunde og sikre at bruge.

Der er hverken gjort brug af BPA, PVC eller ftalater til fremstillingen af Bibs supreme, og selve suttedelen er lavet af silikone eller naturgummi/latex. Begge dele har både fordele og ulemper.

F.eks. har silikone ikke nogen særegen lugt og kan derfor være nemmere at få barnet til at bruge, og så kan materialet er mere hygiejnisk og bevarer formen. Suttehovedet er desuden udstyret med et mønster, som gør det mere modstandsdygtigt overfor skarpe tænder, der ellers nemt kan bide det i stykker.

Latex derimod føles mere naturligt for barnet. Det er stærkere end silikone og dermed sværere bide i stykker, men til gengæld ældes det over tid.

Alle sutterne har smukt udformede lufthuller, der sørger for, at den sensitive hud omkring munden får godt med luftcirkulation, når sutten er i brug.

Sundt suttehoved

Sutterne er ikke bare fri for kemi – de er også specielt designet til at understøtte en korrekt udvikling af barnets kæbe, samtidig med at suttehovedets anatomi mindsker et pres på tandstillingen.

Du kan vælge mellem rundt eller fladt suttehoved. Nogle børn vil hellere have et fladt suttehoved i stedet for det klassiske runde suttehoved. Det flade suttehoved adskiller sig fra den klassiske ved, at det bl.a. mindsker risikoen for suttebid.

Rengøring

Det anbefales, at sutterne steriliseres inden brug ved at overhælde dem med kogende vand og lade sutterne trække heri i fem minutters tid. Herefter klemmes evt. overskydende vand i gummiet ud, og de er klar til brug. Dette bør gentages, hver gang der er behov for at gøre sutterne rene.

Fås i mange farver

Supreme sutter fås i samme elskværdige farveskala som de velkendte Bibs sutter. Det giver dig rig mulighed for at mixe farver på kryds og tværs, så der altid er en sut, der passer til outfittet.

Sammen med det flotte design får det sutten til at skille sig ud fra mængden.

Køb Bibs supreme på liams.dk

Her på siden finder du et stort udvalg af Bibs supreme sutter i pakker med to stk. i hver. Bestil sutterne hjem med det samme, og giv dem med god samvittighed til dit barn.