SLUTTER I AFTEN: FØDSELSDAGSTILBUD - 20% PÅ ALT! BRUG KODEN F2018 FOR AT FÅ RABAT PÅ FASTVIKLER. Gælder alt der ikke er nedsat.

BECO Gemini bæreselerne er robuste bæreseler, som er simple i sit design og med høj funktionalitet. Det er seler, der både kan bæres af mor og far – eller andre voksne – og som giver mulighed for fire ergonomisk korrekte positioner til barnet at sidde i. Selerne er lavet af 100 % bomuld og kan vaskes i vaskemaskinen. Med en BECO Gemini bæresele får du en bæresele, der kan holde i mange år.

Bæreselerne er som nævnt fremstillet af robuste materialer, der kan holde i til vask og dagligt slid, hvilket gør selen til et holdbart bekendtskab. Derudover er selerne designet, så de vokser med dit barn. Der findes modeller til både tumlingen – det lidt større barn – og til det helt nyfødte barn og helt op til 3-4 års alderen.

 

Læs mere

Bæresele hvornår?

Dit barn må sidde i en BECO Gemini bæresele, fra det er nyfødt, hvis den er designet til at give et spædbarn den optimale støtte til ryg og nakke. Klik på den enkelte bæresele for at se, hvilken vægt/alder barnet skal have for at kunne sidde i selen. En Gemini bæresele vokser med dit, og du kan derfor for hver enkelt sele også se, hvor stor en bæreevne selen har, altså hvor meget dit barn maksimum må veje.

4 ergonomiske siddepositioner

Med en BECO Gemini bæresele har du fire forskellige positioner at vælge imellem, når du skal bære dit barn.

  • Indadvendt på maven. Denne position skal du bruge til det nyfødte barn og mindst indtil 5-måneders alderen. Børn lærer ved at holde øje med, hvad de voksne gør, og siddende på din mave med front imod dig kan barnet se dig, hvilket styrker dets udvikling.
  • På maven udadvendt. Denne position kan du bruge fra barnet er ca. 5 måneder gammelt. Her har barnet mulighed for at følge med i, hvad der sker omkring det. Denne position bør begrænses til kortere perioder, da et barn let bliver overmotiveret og utryg ved for mange indtryk på en gang.
  • På din hofte. Fra 6-måneders alderen kan barnet ”hænge” på din hofte. Her sidder det stadig med front mod dig, men kan også stadig følge med i, hvad der sker i omgivelserne ved blot at dreje hovedet.
  • På ryggen. Når dit barn har rundet et halvt år, kan du bære det på ryggen. Det giver dig større bevægelsesfrihed, samtidig med at barnet stadig er tæt på dig og sidder trygt og godt.

Regulerbar, støttende og praktisk

BECO har også haft fokus på den voksne, da Gemini bæreselerne var på tegnebrættet. Selen er nemlig designet med brede, polstrede stropper, der nemt kan justeres i længden, så selen kan passe alle voksne fra størrelse XL til L. Helt op til en højde på 2 meter.

Selens strop/bælte om livet gør, at vægten bliver fordelt på hele ryggen i stedet for kun på skuldrene. Det giver altså dig en ergonomisk korrekt måde at bære på.

Du kan amme dit barn i selen, når det sidder indadvendt på maven eller på din hofte.

I selen er en praktisk lomme, hvor du kan opbevare, de ting, du har behov for at have tæt ved hånden.

Gemini bæreselerne kan vaskes i vaskemaskinen ved maksimum 30° C.

Se også vores store udvalg af slynger og vikler.

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 34 10 34 10 eller på info@liams.dk.