DKK 899,00
Mærke: BECO
Type: Gemini
Farve: Mønstre/motiver

Du skal være hurtig - det er den sidste tilbage på lager

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 599,-
30 dages returret

Denne udgave af den populære Gemini bæreselemodel fra mærket BECO har et flot design i mørke farver. Det giver bæreselen et unikt look, som passer godt sammen med dens unikke egenskaber.

At kunne bære sit barn på hele fire forskellige måder, er noget der er i høj grad gør Gemini bæreselen unik på markedet. Dette er også en af grundene til, at bæreselen er yderst populær.

Ergonomisk bæresele

Den innovative bæresele, som lader dig bære dit barn på fire forskellige måder, er samtidig yderst komfortabel og ergonomisk. Det gælder både for dit barn, når det sidder i selen, men også for dig, når du bærer på det.

Både far og mor kan bruge selen, og den justeres blot ved at stramme eller løsne stropperne. Dog kan du ikke bruge selen, hvis du er over 2 meter høj.

Hvordan skal barnet sidde i bæreselen?

Barnet kan bæres på maven – enten indad- eller udadvendt – og på hoften og ryggen. Det giver mulighed for at skifte mellem de mange positioner, hvilket er praktisk i forskellige situationer.

Det anbefales dog, at barnet ikke sidder udadvendt for længe ad gangen, da det kan risikere at blive overstimuleret. Desuden bør barnet i omkring de første seks måneder sidde indadvendt, hvor det bliver støttet bedst og finder størst tryghed.

Amning i bæreselen

Gemini bæreselen er yderst praktisk, da den giver dig mulighed for at amme barnet i selen blot ved at løsne på den ene strop, og rykke hoftebæltet lidt ned. Derved kan du bevæge sig rundt med to frie hænder, hvilket er smart, når du er på farten, eller har brug for at få noget fra hånden i hjemmet.

Smarte detaljer

At bæreselen er fremstillet af 100 % blød bomuld, som tåler at komme i vaskemaskine, er en uundværlig detalje.

Det brede hoftebælte er udstyret med en rummelig lomme, som er nem at komme til.

Stykket ved barnets hovedet er foldbart, således at det giver ekstra støtte samt kan dække, når barnet skal sove.

 

Kort overblik

  • Kan bruges fra 3 kg (nyfødt) til 16 kg
  • Tåler maskinvask
  • Fremstillet i 100 % bomuld
  • Rummelig lomme
  • Fire siddepositioner for barnet