DKK 899,00
Mærke: BECO
Type: Gemini
Farve: Mønstre/motiver

Du skal være hurtig - det er den sidste tilbage på lager

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 599,-
30 dages returret

BECO bæresele Gemini Twilight er en bæresele, der kan bruges fra barnet vejer 3 kg. Det der gør bæreselen unik, er at den gør det muligt at bære barnet på fire forskellige måder. Barnet kan bæres på ryggen, på hoften og indadvendt samt udadvendt på maven.

Bæreselen er udstyret med et praktisk bredt bælte, som giver en rigtig god støtte. Dette er især vigtigt, når barnet bliver tungere og bevæger sig mere. Bæltet gør, at vægten bliver fordelt over hele ryggen, så det ikke kun er dine skuldre, der belastes.

Sådan bæres barnet bedst i bæreselen

I starten bør du dog bære barnet indadvendt på maven. Den nyfødte baby har nemlig brug for at få tryghed hos sine forældre.

Selens lange forstykke gør, at barnet kan afskærmes, når det skal sove. Det er vigtigt, at små børn ikke bliver overstimuleret, hvilket nemt kan ske, når det er uden for hjemmets trygge rammer.

Af samme grund anbefales det, at barnet – når det bliver større og kan dette – ikke sidder udadvendt for længe. Det kan dog være praktisk i mange situationer og at bære det på hoften kan også være en god mellemvej, da barnet sidder trygt rettet mod forældrene, men stadig har mulighed for at følge med omkring sig.

Kan jeg amme i bæreselen?

Barnet kan sagtens sidde i Gemini Twilight bæreselen og blive ammet samtidig. Det er en stor fordel, da det ofte kan være rart at have hænderne fri. Både når barnet bæres indad og på hofte kan du amme barnet blot ved at løsne på skulderstropperne og sætte bæltet lidt ned.

Bæresele i gode materialer

Gemini Twilight bæreselen fra BECO er en superlet sele, som er fremstillet i 100 % bomuld. Det gør selen blød og behagelig at have på for dig samt at sidde i for barnet. Desuden kan den tåle at komme i vaskemaskinen.

Kort overblik

  • Kan bruges fra nyfødt (3 kg)
  • Kan vaskes i vaskemaskine
  • Kan bruges på mave – ud- og indadvendt, på ryggen og på hoften
  • Kan bruges, når du ammer
  • Har bælte der aflaster ryggen
  • Har justerbare skulderstropper