DKK 1.099,00
Mærke: BECO
Type: Gemini
Farve: Blå

Du skal være hurtig - det er den sidste tilbage på lager

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 599,-
30 dages returret

BECO bæresele Gemini Toddler er en solid bæresele, som er beregnet til de lidt større børn, kaldet toddlers eller tumlinger. Barnet kan sidde i den fra det er omkring 18 måneder og helt op til det vejer 27 kg.

Denne bæresele fra BECO er fremstillet i 100 % bomuld, og forstykket er i 3D mesh, som er et åndbart materiale. Det er en smart detalje som gør, at barnet kan komme af med sved og derfor ikke bliver fugtigt.

Bæresele til tumlinger

Bæreselen er udstyret med et bredere sæde end de fleste andre seler samt en højere ryg, som gør den ideel til at bære større børn i.

Selvom barnet har lært at gå selv, er det ofte kun over små afstande, og når barnet bliver træt i de små fødder og ben, er en bæresele perfekt at kunne tage frem. Bæreselen kan desuden tåle at komme i vaskemaskinen, hvilket er uundværligt for de fleste småbørnsforældre.

Bæresele med god støtte

BECO Gemini Toddler bæreselen har et bredt bælte, som sidder godt til omkring livet. Det giver en god støtte og gør, at vægten bliver fordelt over både lænd, ryg og skuldre.

Hele din krop bliver dermed aflastet, og selvom barnet er over et år, kan du sagtens bære rundt på det.

Afvekslende bæremuligheder

Barnet kan sidde på fire forskellige måder i selen, hvilket giver gode muligheder for afveksling.

Det kan både sidde på ryggen, på hoften samt indad- eller udvandt på maven. Det anbefales, at barnet for det meste sidder indadvendt, da det i sine første leveår har brug for tryghed ved sin mor og far og den læring, det får ved at kigge på den voksne. Det kan dog i nogle situationer være praktisk at bære barnet udadvendt, og det er også fint nok, så længe det ikke er for længe ad gangen.

Kort overblik

  • Kan bruges fra barnet er 18 måneder
  • Kan bruges til barnet vejer 27 kg
  • Fremstillet i bomuld og åndbart mesh
  • Kan maskinvaskes
  • Kan bæres på maven indad- og udadvendt, på ryggen og på hoften