15% på alle pusletasker lige nu 👏🏻😍 Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter
DKK 899,00
Mærke: BECO
Type: Gemini
Farve: Blå

Du skal være hurtig - det er den sidste tilbage på lager

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 599,-
30 dages returret

Denne Gimini Nimbus bæresele fra BECO er velegnet til hverdagsbrug fra barnet er nyfødt (3kg) til det vejer 16 kg. Den er fremstillet i 100 % blød bomuld, og kan bæres med lige stropper eller med et kryds hen over ryggen.

Hvis du leder efter en praktisk og funktionel bæresele i et anderledes og moderne design, så er Gemini Nimbus bæreselen fra BECO et glimrende bud.

Bæresele med dekorativt mønster

Gemini Nimbus bæreselen har en neutral mørkeblå farve med et dekorativt mønster på – bestående af hvide illustrerede skyer – som er børnevenligt og stilfuldt på samme tid. Rundt om livet sidder et bredt støttende bælte, som sørger for at fordele belastningen til hele ryggen. Det brede bælte er desuden udstyret med en stor og rummelig lomme.

Praktisk bæresele

Bæreselen er praktisk, da den kan bruges til det nyfødte barn, helt uden at der først skal en indsats til spædbørn ind i selen. Selen er både behagelig for barnet at sidde i og for mor og far at have på, og så er det en meget let bæresele med en vægt på kun 600 gram. Det gør den både rar at have på, men gør den også nem at have med rundt.

Fire forskellige bærepositioner

Barnet kan bæres på hele fire forskellige måder i Gemini Nimbus bæreselen. Det kan sidde på din, på din hofte og på din mave – både indad- og udadvendt. Det er rart for både mor, far og barn, at der er mulighed for flere positioner.

Dog anbefales det, at barnet ikke sidder udad for lang tid, da det let bliver overstimuleret af for mange indtryk. Det kan dog i nogle situationer være praktisk at have barnet vendt udad.

Når barnet sidder på hoften er det vendt indad, men det har samtidig god mulighed for at følge med i, hvad der sker omkring sig, hvilket gør det til en god mellemvej.

Kort overblik

  • Kan bruges fra barnet er nyfødt (3 kg)
  • Kan bruges til barnet vejer 16 kg
  • Fremstillet i 100 % bomuld
  • Kan maskinvaskes
  • Kan bæres på ryggen, på hoften, på maven indad- og udadvendt
  • Har stor lomme