DKK 1.099,00
Mærke: BECO
Type: Gemini
Farve: Sort

Du skal være hurtig - det er den sidste tilbage på lager

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 599,-
30 dages returret

Når barnet fortjener det bedste af det bedste, og du som forælder samtidig vil have en høj komfort, er denne økologiske Gemini Metro Black bæresele fra BECO det perfekte valg.

Dit barn sidder behageligt og ergonomisk i denne bæresele, som kan bruges fra det er nyfødt (3 kg). Selen har fire bærepositioner, er i økologisk bomuld, og så kan den maskinvaskes.

Økologisk bæresele

De fleste børn elsker at sidde trygt i bæreselen tæt på deres mor eller far. Af den grund er selen et sted, mange børn – i deres første leveår – kommer til at opholde sig en del i.

Derfor er der en åbenlys grund til, at det er godt at vælge en bæresele, som er fremstillet i økologisk bomuld. Det sikrer ikke blot en miljøvenlig produktion af selen, men det sikrer også dig som forælder, at dit barn ikke bliver udsat for skadelige kemikalier gennem selen.

Vil du kigge på et billigere alternativ? Så se alle de andre Beco modeller her - der findes mange ikke-økologiske, og de er billigere.

Fire bærepositioner

Denne økologiske BECO Gemini Metro Black bæresele kan bruges til at bære dit barn på fire forskellige måder.

Den mest brugte er indadvendt på maven, men barnet kan også sidde udadvendt på maven (fra ca. seks måneder) samt på ryggen og på hoften. Det giver gode muligheder for at variere positionerne i forhold til situationen.

Dog anbefales det, at barnet ikke sidder for længe udadvendt, da det let bliver overstimuleret, og da det har brug for trygheden i sin mor eller fars favn.

Praktisk bæresele

Bæreselen har et bredt bælte, som sidder godt til omkring livet. Det aflaster skuldrene, således at det er hele ryggen, der bærer barnet.

Bæltet er udstyret med en stor lomme, som er praktisk i mange situationer, hvor sutter, servietter m.m. skal kunne tilgås let.

Selen kan desuden vaskes i maskinen, så den hurtigt kan gøres ren for gylp, madrester osv., som alle er ting, der følger med det at have et barn. Den er desuden dejlig let, hvilket øger komforten, når du har den på, men også gør den praktisk at have med rundt.

Kort overblik

  • Kan bruges fra nyfødt (3 kg) til 16 kg
  • Kan maskinvaskes
  • Fremstillet i økologisk bomuld
  • Udstyret med rummelig lomme
  • Fire bærepositioner