DKK 899,00
Mærke: BECO
Type: Gemini
Farve: Blå

Udsolgt


Dag til dag leverinig
Fri fragt over 599,-
30 dages returret

Den populære Gemini bæresele fra mærket BECO fås her i en flot navy-blå farve med et forstykke i mesh, der er åndbart og lader barnet komme af med sved og fugt.

Bæreselen er unik, da den gør det muligt for dig at bære dit barn på fire forskellige måder. Det giver mulighed for en god afveksling, og hvis barnet er utilpas i den ene position, er det nemt at skifte til en anden.

Bæresele til mor og far

Gemini modellen fra BECO passer til både mor og far. Gemini fås i flere forskellige farver, men denne er holdt i navy og hvid, hvilket appellerer til de flestes smag.

Ved at stramme eller løsne stropperne, kan selen tilpasses til den enkeltes højde. Dog passer selen ikke til en højde på over 2 meter.

Ergonomisk bæresele

Gemini bæreselen er ergonomisk og giver derfor optimal støtte og komfort til både barnet og til dig. Den er polstret godt, og fremstillet i solide materialer i 100 % bomuld, som gør den meget slidstærk.

Med det brede hoftebælte og mulighederne for at indstille stropperne, bliver vægten fordelt over hele ryggen.

Ved hullerne til benene er selen desuden ekstra godt polstret, således at barnets ben hele tiden vender rigtigt, og barnet har det godt. Barnet sidder ergonomisk både på maven – indad- og udadvendt – på hoften og på ryggen. Det anbefales dog, at barnet ikke sidder udadvendt for længe ad gangen.

En bæresele med praktiske funktioner

Bæreselen er fyldt med praktiske detaljer. Takket være det åndbare mesh kan dit barn komme af med varmen og få reguleret kropstemperaturen, så det ikke bliver fugtigt.

Selen tåler desuden at komme i vaskemaskinen, hvilket du hurtigt vil erfare er vigtigt. Børn har det nemlig med at efterlade fedt-, gylp- og andre pletter.

På det brede taljebælte sidder en rummelig lomme, hvor du kan lægge din smartphone, en ekstra sut osv. Det kan nemlig ofte være svært at komme i lommerne, når du har en bæresele på.

Kort overblik

  • Til børn fra nyfødt (3 kg) til 16 kg
  • Kan maskinvaskes
  • Fremstillet i 100 % bomuld af høj kvalitet
  • Har rummelig lomme
  • Fire bærepositioner