Gør tiden i barnevognen endnu sjovere med en barnevognskæde. På denne side kan du finde et bredt udvalg af flotte hæklet barnevognskæder og ophæng i den bedste kvalitet og til gode priser – alle i flotte farver og med forskellige dyr. Det store udvalg hos Liams.dk gør det nemt og enkelt for dig, at finde lige den kæde, som passer til dig og dit barn.

Læs mere
Naturezoo velour barnevogns ophæng isbjørn

Naturezoo økologisk velour barnevogns ophæng isbjørn

179,-90,-
Spar 50%
Naturezoo velour barnevogns ophæng elefant rosa

Naturezoo økologisk velour barnevogns ophæng elefant rosa

179,-107,-
Spar 40%
Naturezoo velour barnevogns ophæng kanin grå

Naturezoo økologisk velour barnevogns ophæng kanin grå

179,-116,-
Spar 35%

GRÅ elefant barnevognskæde fra Smallstuff

249,-125,-
Spar 50%

BLUE/DARK BLUE elefant barnevognskæde fra Smallstuff

249,-162,-
Spar 35%

Få en sjov og spændende barnevognskæde

Barnevognskæder fra blandt andet Sebra og NatureZoo. Alle lukkes med klips så du kan sætte kæderne hvor du har lyst på din barnevogn.

Når man triller af sted med den lille kære, så bølger en barnevognskæde frem og tilbage, og de små arme griber efter de dansende dyr på snoren. Det er en fornøjelse at se, hvor meget glæde en sådan lille ting kan bringe de små, og med vores udvalg kan du vælge præcis det design der passer dig og dit barn. Det er vores ambition, at kunne tilbyde branchens bedste priser på markedets højeste kvalitet, og derfor er vi villige til at tilbyde de meget fordelagtige priser vi tilbyder på Barnevognskæder i højeste kvalitet.

En barnevognskæde med dit barns yndlingsdyr

Vores store udvalg gør det let og enkelt at finde det produkt og den stil, der passer dig og dit barn, og de priser vi kan tilbyde, gør os til den helt rette forhandler, hvis du ønsker mest muligt for dine penge. Det er fordi vi selv elsker børn, at vi kun ønsker at forhandle de bedste produkter og derfor er det lige så vigtigt for os, som det er for dig, at de produkter vi leverer, er mere end blot i orden. Vi ser frem til at modtage din bestilling og levere et produkt vi er stolte over at forhandle!