Spar 35 %
DKK 325,00
DKK 500,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Åbn op for dit barns kreative sider, og sæt skub i fantasien med dette fantastiske byggesæt fra BAKOBA. Der er mange timers leg for både børn og voksne, når æsken først bliver åbnet, og byggerierne kommer i gang.

Der er 47 dele til at bygge af i æsken – 31 skumklodser, 8 stænger og 8 connectors. Derudover er der en vejledning med forslag til at bygge forskellige figurer, køretøjer, skibe, robotter og andre spændende udfordringer. Det er selvfølgelig valgfrit, om der bygges efter vejledningerne eller efter fri fantasi eller en blanding.

Fleksible klodser

Klodserne er lavet af EVA-skum som kan vrides, bukkes og krammes uden at de går i stykker. Det gør dem nemme at forme og sætte sammen med de medfølgende stænger. Det gør også, at de er lydløse.

Derudover kan de flyde på vandet, så det er oplagt badelegetøj, når dit barn skal vaskes. De er også oplagte at have med i sandkassen eller andre steder udendørs, for bliver de beskidte, kommer du dem bare i vaskemaskinen ved 30° C.

Delene indeholder naturligvis ikke ftalater eller andre skadelige stoffer.

Kan bygges sammen med legoklodser

Som nævnt medfølger der 8 connectors. Det er klodser, der kan skabe en overgang fra BAKOBA til LEGO®. På den måde kan bygningsprojekterne udvides endnu mere.

BAKOBA – dansk vinder af designpris

Det er to danske arkitekter, der har fundet på det smarte BAKOBA-design. Og det er så unikt, at det har vundet den prestigefyldte Red DOG Design Award inden for legetøjskategorien. Det er din garanti for underholdende og udviklende legetøj til dit barn.

Køb BAKOBA på liams.dk

Motivér dit barn til at komme væk fra skærmen og bruge sin fantasi og kreativitet. Køb BAKOBA i dag, og du vil garanteret selv lege med. Saml hele familien om et eller flere byggeprojekter, og lad legen begynde.