OPHØRSUDSALG ⭐️⭐️20% PÅ NÆSTEN ALT ⭐️RABATTEN STIGER LØBENDE - HVOR LÆNGE TØR DU VENTE? ⭐️BRUG KODEN OPHØR2020 TIL KØB AF FASTVIKLER
Spar 20 %
DKK 320,00
DKK 400,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Med dette store byggesæt fra BAKOBA medfølger der hele 45 dele bestående af skumklodser, stænger og connectorklodser. Med i æsken er der også en byggevejledning til bl.a. en dinosaur og et skib, og så kan byggesættet bruges sammen med LEGO® og de populære magneter.

Byggesættet kan bruges fra barnet er tre år og lige så længe barnet har lyst til at bygge. For da BAKOBA er udviklet til at stimulere barnets fantasi, kreativitet og motorik kan større børn også sagtens få masser af glæde af byggesættet. Selv forældre kan lade sig rive med i den fantasifulde konstruktionsleg, som byggesættet lægger op til.

Ingen begrænsninger

Selvom der følger en byggevejledning med fem forskellige konstruktioner med i æsken, er den kun til inspiration. BAKOBA lægger nemlig vægt på, at der ingen begrænsninger er i deres byggesæt. Derfor følger der også seks connectorklodser med i sættet, som gør at både legoklodser og magneter kan indgå som en del af byggekonstruktionen.

Brug BAKOBA inde, ude og i vand

BAKOBA er designet ud fra tanken om, at det skal kunne bruges i alle sammenhænge. Derfor tåler klodserne både at blive leget med indenfor og udenfor, og så tåler alle delene vand, så de kan tages med i badekarret eller indgå i lege, der involverer vand.

Derfor er der heller ingen begrænsninger for barnet, som kan bruge alle sine sanser i sin leg, uden at blive stoppet af trælse praktikaliteter.

At klodserne derudover er lydløse, tåler maskinvask ved op til 30° C og er fri for skadelige stoffer og ftalater er desuden en ekstra fordel, som er værd at fremhæve.

Bestil BAKOBA byggesættet i dag

Bestil byggesættet i dag, og hjælp dit barn på vej til at bruge sin fantasi gennem sjov og lærerig leg. Om det er tre år eller ni år, vil det få glæde af at blive stimuleret til at være kreativ!