OPHØRSUDSALG ⭐️⭐️20% PÅ NÆSTEN ALT ⭐️RABATTEN STIGER LØBENDE - HVOR LÆNGE TØR DU VENTE? ⭐️BRUG KODEN OPHØR2020 TIL KØB AF FASTVIKLER
Spar 20 %
DKK 240,00
DKK 300,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Byg et fly, et skib, en fugl, en helikopter eller noget helt andet med dette byggesæt fra BAKOBA, som indeholder 32 dele fordelt på skumklodser, stænger og connectorklodser. Byggesættet lægger op til at udvikle barnets fantasi, kreativitet og motorik gennem leg.

At BAKOBA har vundet den prestigefyldte Red Dot Design Award er ikke overraskende. De to danske arkitekter som står bag legetøjsbrandet, har et skarpt fokus på, at deres byggesæt kan vokse med barnet, og stimulere både en 3-årig og en 9-årig til at bruge sin fantasi.

Støjfrit legetøj

I mange år har de to arkitekter, som står bag BAKOBA, udviklet legetøj til institutioner, og de har derfor stor erfaring med, hvad der stimulerer børn, og hvad der ikke gør.

Dertil er de klar over generne, der kan være ved legetøj som larmer. Og BAKOBA byggesæt er derfor støjfrit legetøj, som hverken generer eller stresser barnet eller forældrene, når der leges.

Klodserne er fremstillet i EVA-skum, som er helt frit for ftalater og andre skadelige stoffer, hvorfor du roligt kan lade dit barn lege med byggesættet. Skummet er desuden nemt at gøre rent med en klud eller i maskinvask ved op til 30° C.

Flyt legen ud i badekarret

Alle delene i byggesættet tåler vand, og det er derfor nemt at tage dem med i badekar eller med ud i haven, hvor det sagtens kan indgå i lege, der involverer vand.

At byggesættet kan fungere i forskellige kontekster, er en af BAKOBAs store fordele, og med de medfølgende connectorklodser kan også både legoklodser og magneter indgå som en del af konstruktionerne.

Køb BAKOBA hos liams.dk

Hos liams.dk har vi et stort udvalg af byggesæt fra BAKOBA. I takt med at barnet bliver ældre, vil det få glæde af flere forskellige klodser. Køb i dag, og følg den medfølgende byggevejledning, eller lad barnet bruge sin fri fantasi.