Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)
Spar 35 %
DKK 162,50
DKK 250,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Med dette byggesæt fra BAKOBA får du 32 dele (skumklodser, stænger og connectorklodser), som lægger op til fantasifuld leg, hvor kreativiteten får frit spil. Sættet indeholder også hjul, så der kan bygges biler og andre køretøjer.

Med i byggesættet følger desuden en byggevejledning, som integrerer klodserne i seje køretøjskonstruktioner. Folderen kan følges eller blot bruges som inspiration til måder, hvorpå klodserne kan sammensættes på. Byggesættet er desuden kompatibelt med andre sæt fra BAKOBA, og kan også fungere som en udvidelse af barnets BAKOBA-samling.

Lær gennem leg

Børn elsker at bygge og konstruere, og med byggesættet fra BAKOBA er der lagt op til mange timers underholdning, hvor fantasien får lov at udfolde og udvikle sig.

De to danske arkitekter, som står bag BAKOBA, elskede selv at bygge og finde på som børn. Og da de selv blev forældre, ønskede de at skabe byggesæt, som kunne udnyttes på alle mulige måder.

Med byggesæt fra BAKOBA er der derfor ikke lagt op til kun at bygge én enkelt ting, men snarere at lade barnet selv finde på og også gerne inddrage andet slags legetøj. Derfor følger de unikke connectorklodser med i byggesættet, som gør, at legoklodser kan indgå som en del af konstruktionerne.

Tåler vand

Alle delene i byggesættet tåler vand og kan derfor bruges i mange sammenhænge. BAKOBA kan dels bruges på børneværelset, men kan også sagtens tages med udenfor eller med i badekarret.

Det giver helt nye muligheder for kreativ udfoldelse, og skulle klodserne blive beskidte, tåler de at blive maskinvasket ved op til 30° C.

Bestil byggesættet hos liams.dk

Hos liams.dk har vi et bredt udvalg af forskellige byggesæt fra BAKOBA, som kan kombineres på kryds og tværs. Og med connectorklodserne kan byggesættene også bruges sammen med legoklodser og med de populære legetøjsmagneter. Bestil byggesættet hjem allerede i dag!