OPHØRSUDSALG ⭐️⭐️20% PÅ NÆSTEN ALT ⭐️RABATTEN STIGER LØBENDE - HVOR LÆNGE TØR DU VENTE? ⭐️BRUG KODEN OPHØR2020 TIL KØB AF FASTVIKLER
Spar 20 %
DKK 159,20
DKK 199,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Med dette BAKOBA byggesæt kan du hjælpe til at fremme dit barns fantasi, kreativitet og leg. Det unikke design stimulerer barnet til at udforske og opdage, mens det leger, og de kreative muligheder er uendelige.

Byggesættet fra BAKOBA indeholder 25 dele bestående af skumklodser og stænger, og med i kassen er der en vejledning til at bygge en cool helikopter og andre sjove figurer. Vejledningen fungerer som igangsætter, og herefter kan den fri fantasi udfolde sig i mere eller mindre komplicerede figurer.

Sæt BAKOBA sammen med legoklodser

Med i byggesættet følger også fire unikke connector-klodser, som gør BAKOBA byggesættet kompatibelt med legoklodser. Klodsen forener de to verdener, som begge har kreativ udfoldelse tilfælles, og gør, at BAKOBA byggeprojekterne kan udvides med legoklodser.

Brug BAKOBA i badekarret

Skumklodserne i alle byggesæt fra BAKOBA kan flyde på vand, hvorfor det er genialt legetøj at tage med i badekarret. Det gør det til en leg for barnet at blive vasket, og hvorfor ikke lade barnet udforske og bygge, mens det bliver rent på samme tid?

Hvis der opstår behov for at rengøre klodserne, tåler de desuden at komme i vaskemaskinen ved 30° C. Klodserne er fremstillet i EVA-skum, som er helt fri for ftalater og andre skadelige stoffer. Du kan derfor ganske roligt lade barnet lege med BAKOBA.

Vinder af designpris

Det unikke design som giver uanede muligheder, hvor der hele tiden kan konstrueres nye sammensætninger og bygningsværker, har fået tildelt den prestigefyldte Red Dot Design Award. Det understreger blot legetøjets unikke koncept og design, og det er da også to arkitekter, som står bag BAKOBA.

Bestil byggesættet på liams.dk

Her på liams.dk fører vi et stort udvalg af BAKOBA byggesæt, så du kan stimulere dit barn til udvikling af fantasi gennem leg bedst muligt. Bestil byggesættet i dag, og se glæden og koncentrationen i legen hos dit barn!