I det danske vejrlig kan det blive en meget kold affære, hvis du stadig gerne vil bære din lille guldklump tæt til kroppen. Ikke nødvendigvis for dit barn, men for dig. Når du bærer dit barn i en bæresele, slynge eller vikle kan det nemlig være svært at få lukket din jakke eller trøje, når der både skal være plads til dig og din baby inden for det varme for. Her er en bærejakke eller -trøje den ideelle løsning.

Har du dit barn med ud i bæresele, kan du tilkøbe et regn- eller vinterslag til den, og ligeledes kan du købe et cover til din slynge eller vikle. Det ændrer dog stadig ikke på, at din jakke eller trøje er nødt til at stå åben, når der skal være plads til, at den lille sidder varmt og behageligt. Derfor har vi herunder samlet et stort udvalg af bæretøj til dig, der vil gøre din hverdag endnu nemmere og mere behagelig.

 

Læs mere

Bærejakker med plads til både mor og barn

En bærejakke er designet, så du kan bære dit barn enten uden på jakken eller inde under jakken og enten foran eller bagpå eller begge dele.

Nogle jakker er designet, så du kan lynes indsatsen til barnet af og på. Andre jakker er syet, så du allerede kan gøre god brug af den, inden barnet kommer til verden, nemlig som en ventejakke. Det er supersmart, så skal du ikke investere i en ny jakke, fordi du er gravid, som du ikke kan bruge efter fødsel.

Er bærejakken ydermere designet med en aftagelig ”venteindsats”, kan du også bruge jakken både uden barn og mave.

Lune bæretrøjer

Det er ikke altid, at det er så koldt, at en jakke er nødvendig. Derfor har vi også og et bredt udvalg af lune vente- og bæretrøjer, som du altså også kan bruge i en lang periode. Lige fra når maven begynder at blive så stor, at du ikke kan lukke din trøje, og til længe efter du har født. Og ligesom med bærejakkerne er der mange bæretrøjer, du også kan bruge uden barn eller gravid mave.

Bæretøj er ikke det samme som en bæresele

Du skal dog være opmærksom på, at for både bærejakker og -trøjer gælder det, at de sjældent kan erstatte en bæresele, slynge eller vikle, men blot optimerer den. Du skal stadig have dit barn i en indsats inde i jakken eller trøjen.

Stort udvalg af bæretøj online

Vælg mellem bæretøj af forskellige materialer i høj kvalitet, i forskellige farver og design, i små og store størrelser og fra mange populære brands.

Klik på det tøj, du har set dig varm på, og se flere detaljer om den enkelte model. Klik på Føj til Kurv, og du har dit bæretøj inden for 2-4 hverdage.

Kontakt Liam & OS

Har du spørgsmål om størrelser, anvendelse eller andet i forbindelse med vores bæretøj eller andre af vores produkter, så kontakt os på tlf. 34 10 34 10 eller på mail info@liams.dk.

Vil du gerne følge med i vores nyheder og tilbud, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, eller følg os på Facebook.