• Gratis fragt
  • Hurtig levering
  • 30 dages returret

En god bæresele skaber tryghed for barnet

En god bæresele støtter op omkring barnet og giver samtidig mor og far mulighed for at holde en god stilling. Hos Liams.dk fører vi et bredt udvalg af bæreseler, som alle er ergonomisk korrekte, hvilket vil sige at barnets knæ er højere placeret en numsen. Vores bæreseler er alle godkendt i EU, og de sikrer, at barnet har en god stilling, der ikke på nogen måde forårsager gener.

 

Bæreseler er gode at bruge, når man vil være tæt på barnet men samtidig kunne udføre opgaver med frie hænder. Fordelen ved at bruge en bæresele er at barnet er tæt på forældrenes krop og mærker varme og puls, noget som føles trygt for spædbørn, da det minder om forholdene i mors mave.

Ergonomiske bæreseler med gode, tykke stropper

Ergonomiske bæreseler optimerer måden barnet placeres på kroppen, afhængigt af om man har en bæresele, der placerer barnet ved maven eller på ryggen. En god, ergonomisk bæresele er udstyret med en bred strop, som spændes omkring lænden og på skuldrene.

 

Den brede strop om lænden sikrer, at barnet placeres så tæt på kroppen som muligt. Udover fordelingen af vægt er det også vigtigt at have en god støtte omkring overkroppen, så man ikke bærer barnet uhensigtsmæssigt.

 

Hos Liams.dk er det muligt at vælge imellem forskellige typer af bæreseler. Vi fører både bæreseler med god afstivning omkring barnet og bæreseler og slynger, som i højere grad følger barnets kurve og former sig efter barnet.

 

Du har mulighed for at vælge en bæresele, der passer til din foretrukne måde at bære barn på. Mange af vore bæreseler tillader også, at man vender dem om, så de kan bruges på maven og på ryggen.

 

Bær din baby korrekt nyhedsbrev - Liams.dk

Vind en baby- eller junior dyne!

Hver måned trækker jeg lod blandt alle der er tilmeldt mit nyhedsbrev. Vær den første til at få mine nyheder, tilbud, tips og tricks.
Nej tak – jeg hader tilbud og gode råd

Tak fordi du vil følge med - vi snakkes ved. Hilsen Lea

Skriv til os her

Chat med os