Det er vigtigt at være varmt klædt på i vinterkulden, men det kan nogle gange være besværligt at få lukket den varme jakke, når du er gravid, eller hvis du har din baby med dig i bæreselen hængende på maven. Men det problem er du ude over med en bærejakke. Den er nemlig stor nok til at rumme mave og/eller baby, og alligevel kan den holde tæt omkring dig.

En åbenstående jakke giver ikke meget varme til dig. Det kan godt være, at din baby har det lunt og trygt på din mave, og det synes du sikkert, er det vigtigste, men det er altså også vigtigt, at du ikke selv fryser og bliver syg og måske ikke kan passe dit barn.

Læs mere

Hvad er en bærejakke?

En bærejakke er en jakke, du kan have udover, når du bærer dit barn i en slynge, vikle eller bæresele Det er ikke en erstatning for selen/slyngen/viklen. Men den kan erstatte vintercoveret.

En bærejakke er designet, enten så den kan lukkes ud over bæresele, vikle eller slynge eller så den har en indsats, hvori du kan placere barnet, når det sidder i selen, viklen eller slyngen.

Du kan få jakker, der kan bruges til frontbæring, rygbæring eller begge dele. Du kan få jakker, der har indsatsen inden i jakken eller uden på jakken.

Nogle af jakkerne kan også bruges, når du er gravid eller endda helt uden barn eller gravid mave, men bare til daglig brug. Det er smart nok, når du f.eks. har afleveret barnet i vuggestuen, at du så kan fortsætte på arbejde i den samme jakke, uden at den er alt for stor til dig.

Bærejakker i mange design

Hos Liam & OS finder du bærejakker i forskellige design, og nogle er neutrale nok til, at far også kan få en. De fås i både små og store størrelser og midt imellem.

Da jakkerne skal kunne bruges som ganske ”almindelige” jakker, er de naturligvis udstyret med lommer, tætsiddende manchetter, hætte og lignende praktiske foranstaltninger.

Klik på det produkt, du finder interessant, og se flere detaljer om størrelser, materialer, anvendelsesmuligheder osv.

Køb billige bærejakker online

Klik på knappen Læg i Kurv, og du er næsten så godt som den glade ejer af en ny jakke til dig og dit barn. 2-4 hverdage er alt, hvad der går, fra du har bestilt, til du modtager den.

Når du køber online, kan du sidde hjemme i din sofa og bestille, du har fortrydelsesret, og du har mulighed for at bytte, hvis produktet ikke passer dig.

Få eksklusive tilbud og masser af tips til babytøj i din indbakke ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så kan du altid følge med i sidste nye mode og vores bedste tilbud.

Du kan også følge os på Facebook. Her får du ud over tilbud og nyheder også mulighed for at deltage i konkurrencer og vinde præmier til dig eller dit barn.

Har du spørgsmål, så ring på 34 10 34 10 eller skriv til info@liams.dk.