OBS: Alle produkter er rykket til vores anden webshop Børn i balance - Klik her for at besøge os 🥳

Babyneste, der skaber tryghed

Med en lækker babynest er du med til at gøre dit barns sovemiljø trygt og komfortabelt. Leder du efter en, som er både smart og praktisk, finder du den måske i vores store sortiment. Vi sørger for løbende at udvide med nyheder fra kendte brands, så du altid har et godt udvalg at vælge mellem.

Babynesten er blevet utroligt populær hos mange kommende forældre. Og med god grund. Den har så mange praktiske anvendelsesmuligheder, at den nærmest er uundværlig, hvis du vil give din baby en rolig og behagelig start på livet uden for din mave.

Læs mere

Skab trygge rammer

Når du kommer hjem med din baby, vil du måske blive overrasket over, hvor lillebitte og lidt fortabt din nyfødte virker i den fine nye vugge eller tremmeseng, som du har brugt masser af tid på at udvælge og gøre klar med en lækker madras, sødt sengetøj etc.

Og det er naturligvis fordi, at den lille vitterligt er lille. At dit barn yderligere ligger i den fosterstilling, som han/hun er vant til fra sin tid i din livmoder, med knæene helt tæt mod brystet og armene placeret foran brystet, får barnet til at syne endnu mindre, end hvis det havde ligget strakt ud i fuld længde. Det er en stilling, som det vil blive ved med at indtage et godt stykke tid fremover, faktisk i flere måneder.

For at det ikke skal føle sig utrygt og blive koldt i de noget større forhold, end det er vant til, er det en god idé at minimere pladsen omkring det. Med en babynest kan du skabe nogle rammer, som minder om dem, som det kender fra din fantastiske livmoder. Det vil sige et dejligt huleagtigt sovemiljø, som det kan overskue og føle sig trygt i.

Mange anvendelsesmuligheder

Ved at vælge en babynest af høj kvalitet, i et blødt og behageligt materiale, med høje sider, en dejlig madras og i en størrelse, som passer til din baby, får du en rede, som er yderst anvendelig.

Brug den:

  • I vuggen eller tremmesengen, hvor den minimerer pladsen, så den lille føler sig tryg og bliver afskærmet mod det ukendte.
  • sofaen, hvis du vil slappe af med en ny bog eller din yndlingsfilm og samtidig vil have din baby nær dig.
  • I kravlegården, så du kan have den lille i nærheden, når resten af familien hygger sig, du laver mad, stryger tøj etc.
  • I dobbeltsengen ved samsøvn, så hverken du eller din partner behøver at frygte at skubbe den lille ud af sengen eller komme til at lægge sig på den. Herved undgås også overophedning af den lille, fordi den har sin egen afgrænsede soveplads.
  • I barnevognen på tur med den lille, hvor reden kan erstatte liften og få baby til at føle sig tryg og varm i sin egen lille ”hule”.
  • Som en smart og funktionel rejseseng til weekendbesøg hos tante og onkel, hvor den sørger for dejlige rammer, som barnet forbinder med sine hjemlige vante og trygge rammer.

Der er helt sikkert mange andre oplagte muligheder for at anvende din nye babynest, hvis du ønsker at give din nyfødte et trygt miljø i en for det nærmest uoverskuelig verden. Så brug den nøjagtig, som du ønsker, når du vil skabe velvære for dit barn. Både i og uden for hjemmets fire vægge.

Vælg den rette babynest

Høj kvalitet fornægter sig som bekendt ikke. I hvert fald yderst sjældent. Det gælder også, når du skal vælge en dejlig babynest til dit barn. Der findes et væld af skønne udgaver i mange forskellige design og størrelser.

Hvis du vil være sikker på at få en, som kan tilpasses dit barn både her og nu og i de ca. seks måneder, hvor den typisk bruges, bør du vælge en, der kan justeres. Enten ved hjælp af praktiske snore eller et spænde.

I vort sortiment er der ensfarvede og flerfarvede babyneste, modeller med mønstre og i diverse forskellige materialer. Skulle du have brug for rådgivning, står vi meget gerne til disposition, selvfølgelig helt og aldeles uforpligtende.

Bestil din babynest herinde, og omkrans din baby med kærlighed og trygge rammer. Du har som altid 30 dages returret.