SLUTTER I AFTEN: FØDSELSDAGSTILBUD - 20% PÅ ALT! BRUG KODEN F2018 FOR AT FÅ RABAT PÅ FASTVIKLER. Gælder alt der ikke er nedsat.

En babydyne er ikke noget, du skal gå på kompromis med. Din baby sover meget, og for at få det bedste ud af søvnen, er det vigtigt, at sengetøjet er af høj kvalitet. En babydyne kan bruges til barnet er mellem 1 og 1½ år gammelt, sådan en 14-16 måneder. Det er længe, hvis dynen er ikke er behagelig.

Når dit barn bliver lidt større, skal det have en juniordyne, der også er lidt større, så den kan nå fra tå til hoved. Du skal ikke starte med en juniordyne til din baby. Den vil ikke komme til at ligge behageligt i vugge eller barnevogn. Størrelsen skal passe, for at din baby får en perfekt søvn.

Læs mere

Babydyne til en behagelig søvn

En babydyne er nok – ud over bleer – noget af det, din baby vil bruge mest. En nyfødt sover i 16-18 timer i døgnet, senere reduceres det med et par timer, men selv i 14-16-månedersalderen sover dit lille barn i op til 13-14 timer på et døgn. Det er samlet tæt på halvdelen af barnets liv indtil 1-1½-års alderen.

Derfor giver det også god mening at investere i en dyne, der er behagelig og praktisk.

Det kan være en god idé at købe mere end én dyne, fordi du så kan være fri for at skulle flytte rundt på den fra barnevogn til seng og tilbage igen. Men det kan også være en stor fordel, hvis der sker et uheld, og dynen behøver vask. Så har du altid en ekstra.

Hvilken babydyne er bedst?

En god babydyne er åndbar, temperaturregulerende og kan absorbere fugt, således at din baby altid sover i et godt klima. Ikke for koldt og ikke for varmt. Og hvis den lille kommer til at svede, skal fugten absorberes/ledes væk, så dynen ikke bliver fugtig og kold.

Det mest praktisk er at vælge en dyne, der også kan maskinvaskes og tørres i tørretumbleren, så hvis der skulle ske et uheld, er den hurtigt klar til brug igen.

Vi kan varmt anbefale en ulddyne eller en kapok dyne. Begge disse typer fyld er temperaturregulerende, åndbare og kan vaskes i maskine og tørres i tørretumbleren efterfølgende.

Babydyne mål

Som nævnt er det også vigtigt at dynen passer i størrelsen – både til barn og sovested. En standard dyne til baby måler ca. 70 x 100 cm, og det er en passende størrelse.

Babydyne – hvor længe?

Frem til det lille barn er 14-16 måneder kan en dyne på 70 x 100 cm anvendes, hvorefter du som nævnt skal op i den næste størrelse – juniordynen.

Få svar på dine spørgsmål

Skulle du være i tvivl om noget vedrørende vores babydyner eller andre af vores produkter, så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 34 10 34 10 eller på mail info@liams.dk, og vi vil gøre alt, hvad vi kan få at svare på dine spørgsmål.

Du kan også følge os på Facebook, og måske få svar på nogle af dine spørgsmål dér.

Få nyheder i din indbakke

Eller du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev og få eksklusive tilbud og masser af tips helt gratis!