Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)

Lækkert baby sengetøj

Baby sengetøj er en af de ting, som du ikke kommer udenom at skulle investere i som kommende eller nybagt forælder. Det skal helst ligge klar fra første dag, da dynen hurtigt bliver taget i brug – både til at sove med, til at have babyen liggende på i skødet osv. og til at svøbe babyen med. Der findes masser af sødt og lækkert sengelinned til babyer, og vi har samlet et stort sortiment, som du kan se her på siden.

Vi prioriterer kvalitet, økologi og allergivenlighed højt, når vi udvælger sengetøj til babyer. At betrækket tilmed er smukt og dekorativt og kan indgå som en del af indretningen på værelset er et ekstra plus, som de fleste forældre sætter stor pris på. Læs mere om sengetøjet nederst på siden.

Læs mere
Sengetøj baby

Alba of Denmark Baby sengetøj Angel Wing Boomerang

299,-194,-
Spar 35%
Sengetøj fra Alba of Denmark

Alba of Denmark Baby sengetøj North Atlandic Traingle

299,-194,-
Spar 35%
BABY sengetøj fra DonebyDeer - Candyfloss grå

BABY sengetøj Done by Deer - Candyfloss grå

299,-194,-
Spar 35%

Pine Cone baby sengetøj Herd/Shark

449,-292,-
Spar 35%

Pine Cone baby sengetøj Champagne Old Rose/Angel

449,-292,-
Spar 35%

Pine Cone baby sengetøj Champagne Ocean/Mineral

449,-292,-
Spar 35%

Pine Cone baby sengetøj Signature Viol

449,-292,-
Spar 35%

Pine Cone baby sengetøj Signature Apple

449,-292,-
Spar 35%
Soft Gallery Baby Sengetøj Tapioca Dots

Soft Gallery Baby Sengetøj Tapioca Dots

375,-244,-
Spar 35%
Sebra baby sengetøj Garden

Sebra baby sengetøj Garden

349,-169,-
Spar 52%
Done by Deer BABY sengetøj Dreamy Dots Blue

Done by Deer BABY sengetøj Dreamy Dots Blue

299,-239,-
Spar 20%
Småfolk baby sengetøj med æbler tyrkis

Småfolk baby sengetøj med grønne æbler

279,-181,-
Spar 35%
Bloomingville sengetøj baby sovende mus

Bloomingville sengetøj baby sovende mus

249,-162,-
Spar 35%
Kite GREY BABY sengetøj fra Roommate

Kite GREY BABY sengetøj fra Roommate

349,-140,-
Spar 60%

Sleepy BLUE baby sengetøj fra Done by Deer

299,-239,-
Spar 20%
Rosa baby sengetøj med katte motiv fra soulmate serien. Fra Roommate

Soulmate Cat BABY sengetøj fra Roommate

349,-279,-
Spar 20%
ROSE swan BABY sengetøj fra Ferm Living

ROSE swan BABY sengetøj fra Ferm Living

299,-194,-
Spar 35%

Rose stribet BABY sengetøj fra Müsli

299,-194,-
Spar 35%

Navy stribet BABY sengetøj fra Müsli

299,-194,-
Spar 35%
MILKYWAY CREAM ROSE sengetøj fra Ferm Living

MILKYWAY CREAM ROSE BABY sengetøj fra Ferm Living

349,-227,-
Spar 35%
GREY BABY sengetøj fra Ferm Living

GREY BABY sengetøj fra Ferm Living

399,-259,-
Spar 35%

Foggy blue BABY sengetøj fra Fabelab

299,-

EAGLE BABY sengetøj fra Müsli

399,-200,-
Spar 50%
Cream owl BABY sengetøj fra Soft Gallery

Cream owl BABY sengetøj fra Soft Gallery

375,-244,-
Spar 35%

Black square BABY sengetøj fra Smallstuff

349,-227,-
Spar 35%

Trygt og godt sovemiljø

Det kræver et trygt og godt sovemiljø at få barnet til at sove, og her spiller sengetøjet en vigtig rolle. Ved at vælge linned i høj kvalitet, føles det rart for babyen at blive omsluttet af dynen. Dynen kan også bruges til at svøbe barnet ind i, hvilket giver en ekstra stor tryghed for mange børn, da det minder om at ligge inde i mors mave.

Babyer bruger langt de fleste timer af døgnet på at sove, og derfor er det vigtigt med sengetøj af høj kvalitet. Betrækket skal ikke klistre sig fast til babyen, dynen skal ikke falde ud, og betrækket skal være til for kroppen at ånde igennem.

Alt det sengetøj du finder her, er fremstillet af bløde tekstiler, som er rare at røre ved, og som vil hjælpe babyen til at slappe bedst muligt af og overgive sig til søvnen. Designet er flot og tidløst, og det passer ind i det moderne hjem.

Vi har også sengetøj i juniorstørrelse og sengetøj til mor og far, hvis hele familien trænger til nyt lækkert betræk, der kan hjælpe en god nats søvn godt på vej.

Økologisk og lækkert baby sengetøj

Økologi er godt for miljøet, og når du investerer i produkter, som er økologiske, er du samtidig med til at passe godt på vores grønne jord. I løbet af de seneste år er der heldigvis flere og flere mærker, som er begyndt at fremstille økologiske produkter til børn, da det er en efterspurgt vare.

Meget af sengetøjet i vores sortiment er GOTS-certificeret, som er en meget anerkendt certificering. Den stiller strenge krav til både miljømæssig fremstilling, til de stoffer som bliver brugt i forarbejdningen og til behandlingen af alle arbejdere, som er involveret i fremstillingen. At få denne certificering vidner altså om et produkt, der opfylder meget strenge krav.

Andet sengelinned i sortimentet er OEKO-TEX certificeret, hvilket er en certificering, der sikrer, at der ikke er kemiske stoffer i tekstilerne, som er skadende for kroppen eller mistænkes for at kunne være det.

Giv sengetøj i gave

Hvis du skal til dåb, til babyshower eller bare på besøg og se det lille nyfødte vidunder for første gang og gerne vil medbringe en sød gave, så er sengelinned en oplagt mulighed. Det kan være svært at finde på noget, som forældrene ikke allerede har i forvejen, og en sparkedragt eller andet tøj vil babyen alligevel vokse ud af næsten hurtigere end han/hun kan nå at få det på.

Med dyne- og hovedpudebetræk som gave til det lille barn, får det noget fint og dekorativt, som samtidig er yderst praktisk, og som kan bruges i det første år eller mere.

Sengetøj kan du næsten ikke få for meget af, for sengetøjet kan hurtigt blive beskidt med f.eks. gylp, eller hvis bleen svigter. Derfor er høj kvalitet også at foretrække, da betrækket skal kunne tåle vask uden at miste farve, facon eller sin blødhed.

Der findes både betræk, som er henvendt til den lille dreng og den lille pige, men meget af det kan også sagtens bruges til begge køn, så det kan gå i arv til en kommende lillebror eller -søster.

Dansk design

Ud over at være økologisk er størstedelen af vores sengetøj også fra danske producenter. Der er startet rigtig mange danske virksomheder op, som designer produkter til babyer og børn, og de har alle nogle fantastiske designere. Aldrig har markedet været så fyldt med smukke tekstiler til babyer, og der er noget til enhver smag.

Da sengetøjet også udgør en stor del af indretningen på børneværelset eller i babysengen på forældrenes soveværelse, er udseendet også vigtigt. Danske Sebra har både designet linned i sarte farver og med barnlige prints.

Müsli er kendt for deres minimalisme og Done by Deer for deres skønne illustrationer. Soft Gallery har lavet et fantastisk ugleprint, som er elsket af rigtig mange forældre og børn, og Cam Cam brillerer gang på gang med deres sirlige streger.

Køb lækkert sengetøj til din baby, og få 30 dages returret.