Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)

Babyhåndklæder – Tør fra top til tå

Tag din baby op af badet, og svøb det ind i et blødt babyhåndklæde med det samme. Så kan det blive tørret fra top til tå uden at blive afkølet. En lille baby kan ikke selv regulere kropstemperaturen, så det er vigtigt, at du hjælper den med at holde varmen. Og babyer elsker at blive pakket helt ind. Se udvalget af håndklæder til din lille pode herunder.

Læs mere
Pine Cone Baby Poncho Old Rose

Pine Cone Baby Poncho Old Rose

379,-246,-
Spar 35%
Pine Cone baby håndklæde Waffle Old Rose

Pine Cone baby håndklæde Waffle Old Rose

299,-194,-
Spar 35%
Müsli Baby håndklæde Midnight

Müsli Baby håndklæde Midnight

249,-162,-
Spar 35%
GREY baby håndklæde fra Ferm Living

GREY baby håndklæde fra Ferm Living

399,-259,-
Spar 35%
BLUE baby håndklæde fra Ferm Living

BLUE baby håndklæde fra Ferm Living

399,-259,-
Spar 35%
OFFWHITE babyhåndklæde fra Cam Cam

OFFWHITE babyhåndklæde fra Cam Cam

249,-199,-
Spar 20%

Silver pink baby håndklæde fra Småfolk

199,-129,-
Spar 35%

Gør badet og det at komme op af det til en hyggestund. Det at blive svøbt godt ind i et blødt babyhåndklæde minder din baby om, da den lå inde i din mave. Liggende svøbt i sit babyhåndklæde i mors eller fars arme, så slapper din baby helt af og nyder hvert sekund. Ligesom du gør.

Babyhåndklæder

Håndklæder kan du få i forskellige design, alt efter hvad du og dit barn bedst kan lide. Kig dig om i vores sortiment herover, og find

  • Klassiske håndklæder til baby
  • Babyhåndklæder med hætte
  • Lækre ponchos og badekåber

Håndklæder til baby

Håndklæder til baby er en super gaveidé til de nybagte forældre. De har altid brug for et lækkert babyhåndklæde. De kan få brug for babyhåndklædet både ved puslepladsen, i pusletasken, ved amning, i sengen – og selvfølgelig ved badekarret.

Eller hvis I har været ved stranden, så er det nemt at svøbe din baby ind i et vamset babyhåndklæde, indtil I kommer hjem og kan blive skyllet.

Babyhåndklæder med hætte

Babyhåndklæder med hætte er et stort hit og har fået en stor renæssance. For nogle år siden var de næsten forsvundet og ikke til at opdrive. Babyhåndklædet med hætte er praktisk og hyggeligt.

Din baby bliver hurtigst afkølet på hovedet efter et bad. Så for at din baby kan holde varmen, er det smart med et lunt babyhåndklæde med hætte, så det kan gå stærkt med at få din baby pakket ind.

Selvom din lille baby vokser og bliver et lille barn, som lærer at gå, så kan det stadig få meget fornøjelse ud af sit babyhåndklæde med hætte. For det er jo ligesom Supermans kappe, og så kan de jo flyve afsted på spændende fantasirejser.

Ponchos og badekåber

Ponchos og badekåber har den samme funktion, men er forskellige alligevel. Vælg den variant, du synes bedst om. De er begge lige hyggelige at blive svøbt i efter badet. Så I kan sætte jer ind i sofaen og hygge inden sengetid med en god godnathistorie.

På stranden og på ferien er det nemt med en varm poncho eller badekåbe, når børnene løber og leger. Så de ikke bliver kolde efter at have været i vandet. Eller for at skåne dem for solen, hvis den bliver for skarp og varm.

Både vores ponchoer og badekåber passer til børn på ca. 3-7 år.

Når du har dit barn i bad, så er det rart for det at blive vasket med en rigtig blød vaskeklud, inden det skal op af badet og tørres.

Husk, du har altid 30 dages returret, hvis du fortryder dit, efter du har modtaget varerne.