DKK 999,00

Du skal være hurtig - det er den sidste tilbage på lager

Bemærk længere leveringstid: 1-3

Betal med børnepenge den 18. januar
Fri fragt over 599,-
Julegaver byttes indtil 11. januar

Smukt aktivitetsstativ fra danske Sebra. Det smukke aktivitetsstativ er holdt i et stilrent, simpelt og æstetisk design, der ikke "larmer" i øjnene. Aktivitetsstativet passer perfekt til den skandinaviske minimalistiske indretning, hvor legetøj gerne må være smukt at se på. Den smukke baby gym er lavet i et tidsløst design, som kan bruges mange år frem i tiden. Lad aktivitetsstativet gå i arv, og vær med til at glæde næste generation.

Aktivitetsstativet er udformet som en bue, der omkrandser barnet og gør det hyggeligt at ligge under. Der medfølger 8 stk sanseophæng, der blandt andet består af fugle, skyer, og et spejl. Det skønne aktivitetsstativ skaber en tryg atmosfære omkring den lille, og det søde sanselegetøj er med til at stimulere både sanser, motorik og koordination, når sanselegetøj udforskes. De flotte sanseophæng indbyder til leg og læring på en og samme tid.

Aktivitetsstativet er testet i forhold til EU's direktiver og overholder således de sikkerhedsmæssige krav på området. Desuden har den smukke baby gym vunder den eftertragtede design pris i 2016, "red dot award".

Mål: L 55 cm, B 55 cm og H 84 cm

Materiale: Krydsfinér